اعتراض هزاران کادر درمان جنوب هندوستان به مزد و مزایا

۲۶۰۰۰ کارگر زن پرستار، پزشک و کادر بیمارستان در کرالا، که به عنوان شاغلین حوزه سلامت شناخته میشوند، روز شنبه در نزدیکی مقر دولت ایالتی در شهر نانتاپورام، تظاهراتی بزرگ برگزار کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از شبکه بی. بی. سی، هزاران نفر از کارکنان مراقبتهای بهداشتی و کادر درمان مراکز بیمارستانی و درمانگاهی در ایالت کرالا در جنوب هند، در تلاش برای برگزاری یک اعتصاب بلندمدت برای دریافت حقوق معوقه و افزایش حقوق خود هستند.
۲۶۰۰۰ کارگر زن پرستار، پزشک و کادر بیمارستان در کرالا، که به عنوان شاغلین حوزه سلامت شناخته میشوند، روز شنبه در نزدیکی مقر دولت ایالتی در شهر نانتاپورام، تظاهراتی بزرگ برگزار کردند.
معترضان که حمایتهای بخش بزرگی از کادر درمان مناطق شهری و روستایی را دارا هستند، میگویند که قصد دارند تا طی هفته آینده یکی از دبیرخانههای دولتی را بهعنوان محل تحصن خود معرفی کنند.
این زنان کادر درمان که در سراسر هند شامل بیش از یک میلیون نفر معترض هستند، برای دستمزدهای بهتر و رسمی شدن قرارداد خود و افزایش مزایایی چون مرخصی زایمان و حق سختی کار، اعتراض میکنند.
وزیر بهداشت فدرال هند اخیراً به پارلمان این کشور اعلام کرد که دولت مشوقهایی را برای کارکنان بخش درمان ایجاد میکند. در همین حال، مقامات در کرالا، سه ماه از پرداختهای معوق نگه داشتهاند!
وزیر بهداشت این ایالت همچنین گفت که کرالا از دولت فدرال میخواهد که این زنان را به عنوان کارکنان عادی (و نه داوطلب) به رسمیت بشناسد. اما معترضان گفتند که مقامات دولتی با آنها مذاکره نکردهاند و آنها را متهم کردند که مقاصد سیاسی و فردی از اعتراضات دارند. این درحالی است که یکی از مطالبات این کارکنان افزایش حقوق بازنشستگی کارکنان تازه بازنشست شده است و در این مدت یکی از اصلیترین گروههایی که مشغول مذاکره با دولت بودند، بازنشستگان کادر درمان بودند.
طی اعتراضات ماههای گذشته، در اوایل سال جاری، ایالت همسایه «کارناتاکا»، پس از اعتصاب چند روزه، مبلغ پاداشی حدود خود را به ۱۰۰۰۰ روپیه حقوق خود را افزایش داد.
همچنین در طی سال گذشته، داوطلبان در آندراپرادش چندین تظاهرات سراسری برگزار کردند. در این ماه، این ایالت اولین ایالتی در هندوستان بود که به کارگران خود کمک هزینهای معادل ۱۵۰ هزار روپیه (۱۷۲۳ دلار، ۱۳۳۰ دلار)، همراه با مرخصی زایمان با حقوق ۱۸۰ روزه داد و سن بازنشستگی را به ۶۰ سال برگرداند.