خبرگزاری کار ایران

کاهش عرضه دارو در هند و بنگلادش با اعتصاب داروسازی‌ها

کاهش عرضه دارو در هند و بنگلادش با اعتصاب داروسازی‌ها
کد خبر : ۱۵۷۷۴۲۰

مطالبات کارگران کارخانجات داروسازی بزرگ بنگلادش و برخی کارخانجات داروسازی هندوستان، شامل افزایش حقوق، تنظیم دوباره قرارداد به شکل عادلانه‌تر و افزایش تعطیلات هفتگی از یک روز به دو روز است.

به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از روزنامه هندی دیلی استار، کارگران بیش از ۲۰ کارخانه داروسازی بزرگ هندوستان و بنگلادش به مدت ۹ روز در اعتراض به درخواست ۲۱ ماده‌ای خود شامل مزد و اصلاح قراردادها، در اعتصاب قرار داشته و موجب توقف تولید شدند. 

مطالبات کارگران کارخانجات داروسازی بزرگ بنگلادش و برخی کارخانجات داروسازی هندوستان، شامل افزایش حقوق، تنظیم دوباره قرارداد به شکل عادلانه‌تر و افزایش تعطیلات هفتگی از یک روز به دو روز است. 

عبدالمقتدر، رئیس انجمن صنایع داروسازی بنگلادش، اظهار کرد: ناآرامی کارگران تقریباً در تمام کارخانه‌های بزرگ داروسازی در کل شبه قاره هند (از بنگلادش تا پاکستان) مایه نگرانی است. این اتفاق واقعا خبر خوبی برای صنعت داروسازی در کل جنوب آسیا نیست، اما کارگران حوصله شنیدن حرف ما را ندارند بلکه می‌خواهند ما را وادار کنند که خواسته آنها را برآورده کنیم.

شرکت‌های داروسازی از کارگران خواسته‌اند تا اعتراض خود را متوقف کرده و مذاکره کنند چراکه در حال حاضر امکان برآورده کردن مطالبات آن‌ها برای شرکت‌ها وجود ندارد. 

کارگران قراردادی در تلاش برای دائمی کردن مشاغل خود هستند و این در حالی است که کارگران دائمی خواهان افزایش حقوق هستند. 

از آنجا که داروسازی یک صنعت تخصصی در کل شبه قاره هند است، تولید در این حوزه سطح معینی از دانش مورد نیاز است اما نیروی کار متخصص این حوزه عمدتاً حقوق اندکی دریافت می‌کنند. 

محمدعلی نواز، مدیر ارشد مالی شرکت «Beximco Pharma» گفت: حداقل مدرک لازم برای کار در داروسازی‌ها مدارک بالاتر از دیپلم است، زیرا کارگران بخش داروسازی لازم است تا بتوانند برچسب‌ها را بخوانند و دانش اولیه داروسازی را داشته باشند و مهارت جدانگهداشتن مواد اولیه را داشته باشند. 

در چنین شرایطی کارگران دائمی خواستار افزایش ۳۰ درصدی حقوق پایه خود در هر دو سال و دو روز مرخصی در هفته شدند. متعاقباً کارخانه بیکسیمکو فارما به مدت دو روز تعطیل شده است. 

در مقابل طرف کارگری مدعی است که ماه‌هاست درخواست مذاکره داده اما گوش شنوایی در میان کارفرمایان و مدیران شرکت‌ها نبوده است. 

یکی از رهبران کارگری در گفتگو با دیلی استار عنوان کرده است: ما می‌دانیم که بسیاری از داروخانه‌ها عرضه دارو را به حداقل رسانده و برخی اقلام موجود نیست. البته این موضوع راه حل فوری دارد و آن بازگشت خاضعانه مدیران دولتی و مسئولان شرکت‌ها پای میز مذاکره و پذیرش حقوق حقه کارگران داروسازی‌هاست!

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز