خبرگزاری کار ایران

در شورای سلامت خوزستان مطرح شد؛

تأکید استاندار بر بهبود دو شاخص اصلی کیفی آب آشامیدنی/لزوم افزایش کیفیت نان در خوزستان

تأکید استاندار بر بهبود دو شاخص اصلی کیفی آب آشامیدنی/لزوم افزایش کیفیت نان در خوزستان
کد خبر : ۱۵۹۷۹۶۲

استاندار خوزستان با اشاره به وضعیت بهداشت آب آشامیدنی بر لزوم حل مساله کدورت و کلر باقیمانده آب مصرفی مردم خوزستان تاکید کرد.

به گزارش ایلنا از خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده امروز یکشنبه در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی خوزستان که در محل استانداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت بهداشت آب اظهار کرد: در دوره‌های مختلف تلاش‌هایی برای بهبود وضعیت آب انجام شده است اما همچنان مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. بنا به گزارش مطرح‌شده، مشکلات میکروبی آب کمتر است اما مساله کدورت و کلر باقیمانده در آب نکته قابل توجهی است زیرا همچنان این مساله در آب شرب مصرفی وجود دارد.

استاندار خوزستان افزود: باید تلاش شود این مساله به حداقل میزان ممکن برسد و آب شفاف و مناسبی در اختیار مردم قرار دهیم.

فرسودگی لوله‌های آبرسانی

استاندار خوزستان گفت: جایی پیدا نمی‌شود که از فیلترهای خانگی برای تصفیه آب استفاده نکنند و در جاهایی هم برای ورود آب به آپارتمان، از فیلترهای بزرگ‌تر هم استفاده می‌شود یعنی آب تصفیه‌شده دو بار فیلتر می‌شود تا مورد استفاده قرار بگیرد.

موالی‌زاده با اشاره به فرسودگی لوله‌ها و قدیمی بودن تاسیسات آب‌رسانی گفت: از این به بعد در جلسه‌های شورای سلامت خوزستان باید معاون امور عمرانی استانداری و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان حضور داشته باشند زیرا در برخی موارد تصمیم‌هایی گرفته می‌شود که نیازمند کارهای عمرانی و بودجه است. 

وی با تاکید بر لزوم استفاده از همه ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت آب بیان کرد: پساب‌های مختلفی به رودخانه‌های خوزستان وارد می‌شود که این وضعیت باید تغییر یابد و اصلاح شود. باید از مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و دیگر ارگان‌ها برای بهبود وضعیت آب کمک گرفت. 

لزوم بهبود کیفیت

استاندار خوزستان با اشاره به وضعیت نامناسب کیفیت نان هم گفت: باید کیفیت نان در شرایط مناسبی قرار بگیرد. خوزستان بهترین گندم را دارد و قاعدتا باید بهترین آرد و بهترین نان را داشته باشد اما این وضعیت را نداریم و باید اصلاح شود.

افزود: هر چیزی موجب می‌شود سلامت مردم دچار مشکل شود، باید رفع شود. حتی اماکن نگهداری آرد بسیار مهم است و آرد باید در جای مناسب نگهداری شود. نانواها با مشکلات معیشتی مواجه هستند و جای کافی ندارند، بنابراین باید با نگاه جامع، این مسائل حل شوند.

موالی‌زاده با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی برای استفاده از نان کامل بیان کرد: باید نان باکیفیت و با بهداشت مناسب در اختیار مردم قرار دهیم تا اثر منفی بر سلامت نداشته باشد.

استاندار خوزستان گفت: استفاده از پلاستیک در زندگی آمیخته شده است و یکی از مشکلات اساسی جهان است. برخی کشورها در استفاده از پلاستیک، ممنوعیت جدی ایجاد کرده‌اند و ما هم باید این مشکل را پیگیری کنیم. 

وی افزود: باید دستگاه‌های مختلف در این جلسات مشارکت فعال داشته باشند و تصمیمات را پیگیری کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز