مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان همدان:
پرداخت 295 میلیارد تومان تسهیلات به 15585 نفر از بازنشستگان در سال 1403

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان همدان گفت: 15585 فقره پرداخت وام ضروری، ازدواج فرزندان، (پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا) خرید اعتباری، بیمه شخص ثالث به مبلغ حدود 295 میلیارد تومان در سال 1403 به بازنشستگان پرداخت شد.
روح اله افشار در گفت وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: تعداد کل بازنشستگان و موظفین مشترک صندوق بازنشستگی استان همدان تعداد 42 هزار نفراست که از این تعداد 67 درصد آقایان و 33 درصد بانوان هستند.
مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان همدان گفت: صندوق بازنشستگی استان همدان حدود 42هزار بازنشسته در استان دارد و اقدامات خوبی برای بازنشستگان انجام شده است.
افشار در مورد مهم ترین اقدامات انجام شده در جهت رفع مشکلات و رسیدگی به درخواستها و تکریم بازنشستگان استان همدان در سال ۱۴۰۳ گفت: تسریع در انجام امور جاری مربوط به بازنشستگان و موظفین، تکریم و حفظ کرامت پیشکسوتان و مراجعه کنندگان از جمله کاهش مدت زمان برقراری حقوق بازنشستگی و وظیفه و پاسخگویی بموقع به مراجعین و مکاتبات دستگاههای اجرایی استان از جمله اقدامات صورت گرفته می باشد.
وی از انجام بیش از دو هزار پرونده برقراری حقوق بازنشستگی و وظیفه و اصلاحیه حقوق متناسب سازی حقوق بازنشستگان ( در مدت زمان مناسب و کمتر از ۴ روز ) خبر داد.
افشار در ادامه گفت: بهمنظور ارتقای خدمات رفاهی در بخش درمان و کاهش هزینههای درمانی برای بازنشستگان و وظیفهبگیران صندوق بازنشستگی کشوری، امکان بهرهمندی از خدمات بیمه تکمیلی وجود دارد؛ خدمات بیمه تکمیلی بهصورت جبران بخشی از هزینههای درمانی بیمهگذاران ارائه میشود.
افشار با عنوان اینکه اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان طبق ماده 85 قانون مدیریت خدمات کشوری می بایست از سوی دستگاههای اجرایی گردد اضافه کرد: اکثریت دستگاههای اجرایی به جهت عدم تامین اعتبار تاکنون اقدامی در این خصوص انجام نداده اند که امیدواریم در بودجه سال آینده با پیش بینی منابع مالی ، دستگاههای اجرایی به وظیفه قانونی خود عمل و بازنشستگان را همانند شاغلین همان دستگاه بیمه تکمیلی نمایند.
مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان همدان در ادامه گفت: صدور احکام افزایش سالیانه حقوق بازنشستگان و موظفین در اوایل سالجاری و صدور احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان در آبان و آذرماه و رفع مغایرت و صدور بیش از ۵۰۰ فقره اصلاحیه احکام متناسب سازی از دیگر اقدامات انجام شده می باشد.
وی در مورد خانه های امید استان گفت: ارائه خدمات فرهنگی و رفاهی در محل خانه های امید همدان ، ملایر نهاوند و رزن از جمله ارائه فیش حکم حقوقی ، صدور گواهی کسر از حقوق، برگزاری کلاسهای مختلف آموزشی دوران سالمندی ، کلاس شب شعر ، حضور پزشک متخصص ، حضور نماینده بیمه ملت جهت صدور بیمه نامه خودرو، برگزاری مراسمات فرهنگی و مذهبی ، ارائه خدمات ورزشی دارت ، شطرنج از دیگر اقداماتی است که در خانه های امید صورت می گیرد.
وی گفت: بحث درمان و معیشت دو مورد از مهمترین مسائل بازنشستگان است که برای حل بخشی از مشکلات این دو حوزه قدمهایی برداشته شده است.
وی در مورد مهم ترین درخواست های بازنشستگان کشوری استان همدان به درخواست اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان و موظفین توسط دستگاههای اجرایی طبق ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و پرداخت کلیه هزینه های درمانی با توجه به شرایط جسمانی و مشکلات مالی این قشر فرهیخته و استفاده بازنشستگان از امکانات درون دستگاهی محل خدمت بازنشستگان و تقاضای پرداخت رفاهیات به این عزیزان همانند شاغلین دستگاههای اجرایی با توجه به بخشنامه های صادره وراه اندازی مجدد تورهای مسافرتی و زیارتی و تخصیص اعتبار، پرداخت بموقع کسورات بازنشستگان واختصاص سهمیه ای جداگانه جهت تامین مسکن بازنشستگان در استان اشاره کرد.