خبرگزاری کار ایران

یک سرمایه‌گذار و کارآفرین ایرانی تاکید کرد:

حمایت از جوانان ایرانی در عرصه ترید و سرمایه‌گذاری

حمایت از جوانان ایرانی در عرصه ترید و سرمایه‌گذاری
کد خبر : ۱۵۹۵۷۸۱

به طور قطع سرمایه‌گذاران موفق تمام سرمایه خود را در یکجا قرار نمی‌دهند، بلکه سبد سرمایه‌گذاری با دارایی متنوع را می چینند تا بتوانند حداکثر سود را ببرند. درواقع همیشه سرمایه‌گذاری ها سود نمی‌دهند گاهی زیان می‌سازند به همین دلیل تنوع سرمایه‌گذاری کمک می‌کند تا سرمایه‌گذاری ها همپوشانی داشته باشند و بازدهی مثبتی برای مجموع سرمایه‌گذاری‌ها ایجاد کند.

به گزارش ایلنا، فرزاد وجیهی، سرمایه‌گذار و کارآفرین ایرانی که همه او را به عنوان بزرگترین تریدر ایرانی می‌شناسند در یک لایو ایسناگرامی که با خواننده مطرح ایرانی داشت از او درخواست کرد که به عنوان کسی که در بازارهای مالی توانمندی زیادی دارد از جوانان ایرانی حمایت کند.

دکتر فرزاد وجیهی گفت: در حال حاضر یک دانشکده آموزش ترید در استانبول راه‌اندازی کرده‌ایم که از جوانان با استعداد ایرانی حمایت کنیم. درواقع هر چند وقت یکبار جوانان علاقمند و با استعداد را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم و آنها را به آموزش رایگان در دانشکده دعوت می کنیم، حتی هزینه رفت و آمد و اقامت آنها را پرداخت می‌کنیم. بعد از دوره آموزشی جوانان علاقمند را جذب می کنیم. این همکاری تنها مربوط به بازارهای مالی نیست، بلکه در فعالیتهای مدیریتی و اداری نیز از توانایی آنها استفاده خواهد شد. چراکه هم اکنون حدود ۲۴ شرکت دارم که برای استخدام نیروی انسانی مورد نیاز آنها گاهی با چالش مواجه می‌شویم.

این تریدر بزرگ ایرانی گفت: سرمایه‌گذاری همیشه نیاز به سواد مالی و استراتژی دارد گاهی برخی از افراد نسبت به بازارهای مالی دچار توهم ثروت یک شبه می‌شوند اما در مقابل به دلیل عدم توانمندی در معاملات شاهد از دست رفتن سرمایه خود هستند. به طور قطع سرمایه‌گذاران موفق تمام سرمایه خود را در یکجا قرار نمی‌دهند، بلکه سبد سرمایه‌گذاری با دارایی متنوع را می چینند تا بتوانند حداکثر سود را ببرند. درواقع همیشه سرمایه‌گذاری ها سود نمی‌دهند گاهی زیان می‌سازند به همین دلیل تنوع سرمایه‌گذاری کمک می‌کند تا سرمایه‌گذاری ها همپوشانی داشته باشند و بازدهی مثبتی برای مجموع سرمایه‌گذاری‌ها ایجاد کند.

جوانترین ثروتمند ایرانی با اشاره به اینکه برخی از افرادی که در شبکه‌های اجتماعی به عنوان تریدر فعالیت می‌کنند شوآف می‌کنند. به همین دلیل جوانان باید مراقب باشند تا با توصیه هر کسی وارد معامله نشوند. من به عنوان یک سرمایه‌گذار گاهی در استوری در بخش‌های که سرمایه‌گذاری می‌کنم اطلاعات را به صورت رایگان در اختیار همه مردم قرار می‌دهم تا افراد بتوانند از این سیگنال‌ها استفاده کنند. البته به طور کلی در ترید کردن نباید اهداف خیالی تعیین کرد بلکه باید با واقعیت ها گام برداشت و درآمد حاصل از ترید را در بخشهای دیگر سرمایه‌گذاری کرد.

نتیجه‌گیری:

فرزاد وجیهی، به عنوان یکی از بزرگترین تریدرهای ایرانی و سرمایه‌گذار موفق، با تأسیس دانشکده آموزش ترید در استانبول و حمایت از جوانان با استعداد ایرانی، گام‌های مؤثری در جهت تربیت نسل جدیدی از تریدرهای حرفه‌ای برداشته است.

او با تأکید بر اهمیت سواد مالی و استراتژی در سرمایه‌گذاری، جوانان را از توهم ثروت یک شبه بر حذر می‌دارد و به آنها توصیه می‌کند با تحلیل واقع‌بینانه و اهداف قابل دسترس به سرمایه‌گذاری بپردازند. همچنین وجهی به جوانان هشدار می‌دهد تا از شوآف‌های بی‌پایه در شبکه‌های اجتماعی پرهیز کنند و از منابع معتبر و سیگنال‌های ارائه شده توسط افراد خبره استفاده کنند.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز