رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان در گفتوگو با ایلنا:
تعطیلی ۴۵ واحد تولیدی مبلمان در تهران/ مردم حتی قید تعمیرات را هم زدهاند
![تعطیلی ۴۵ واحد تولیدی مبلمان در تهران/ مردم حتی قید تعمیرات را هم زدهاند](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/0JQs2YIY6UDm/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pgRHScYOjTRG7otfNPZWXfo,/photo_2025-02-16_12-52-32.jpg)
رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان گفت: از ۲۰۰ واحد تولیدی مبلمان در تهران ۴۵ واحد تولیدی تعطیل شده اند.
محمد زند، رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان در گفتگو با خبرنگار گروه بازرگانی ایلنا در خصوص وضعیت صنف درودگران و مبلسازان در سالی که گذشت اظهار کرد: مشکلات صنف ما در این سال بسیار زیاد بود و با تورم شدید بر روی قیمت مواداولیه و اجاره محل تولید مواجه شدیم که در نهایت منجر به افزایش بیرویه قیمت تمام شده محصولات شده است.
زند با اشاره به کاهش تقاضا در این بازار تصریح کرد: همین موضوع منجر به تعطیلی تعداد زیادی از واحدهای تولیدی ما در یافت آباد، دلاوران و سایر نقاط تهران شده است و از ۲۰۰ واحد تولیدی مبلمان در تهران ۴۵ واحد تولیدی تعطیل شدهاند.
او ادامه داد: متاسفانه با افزایش قیمتها مردم سعی در تعمیر مبلمان قبلی دارند تا خرید مبلمان جدید که آنهم متاسفانه به دلیل گرانی مواداولیه با افزایش قیمت شدید در بخش تعمیرات روبرو شده است.
هزینه تعمیرات مبلمان کم نیست
زند تصریح کرد: تعمیر یک دست مبلمان با مواداولیه باکیفیت حداقل چهل میلیونتومان هزینه دارد و همین موضوع باعث شده مردم حتی قید تعمیرات را هم بزنند و یا اگر تعمیراتی هم داشته باشند شکایات زیادی بابت استفاده از مواداولیه بیکیفیت در تعمیرات به ما میشود.
او ادامه داد: متاسفانه محصول بیکیفیت را به عنوان محصول درجه یک با قیمت پایینتر از بازار میفروشند و متقاضی هم که تخصصی در زمینه تشخیص آن در زمان خرید یا گرفتن خدمات ندارد و پس از آن متوجه میشود سرش کلاه رفته و به همین دلیل شکایت میکند و موارد این چنینی متاسفانه زیاد هم شده است.
ضربه به تولیدکنندگان با واردات بیرویه پارچه و مواداولیه
رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان در مورد واردات بیرویه پارچه و مواداولیه و ضربه به تولیدکنندگان هم گفت: ما جلسات زیادی با مجلس و سایر مسئولین برگزار کردیم و خواستار ممنوعیت واردات محصولاتی شدیم که نمونه تولید داخل دارد چرا که تولیدات داخل ما با نمونههای خارجی کاملاً قابل رقابت است.
او تصریح کرد: برای مثال؛ پارچه داخلی متری سیصد هزار تومان است و پارچه خارجی به قیمت متری یک میلیون تومان در بازار فروخته میشود، اما برخی از این مسئله سوء استفاده میکنند و جنس ایرانی را به قیمت خارجی به چند برابر قیمت میفروشند و متقاضی هم باید کارشناس باشد که آنرا تشخیص دهد.
زند با تاکید بر حمایت مسئولان از ممنوعیت واردات مواد اولیه مشابه داخل گفت: ما نیاز به نظر مثبت مسئولان در این خصوص داریم اما متاسفانه واردکنندگان هم قدرت زیادی دارند و به دلیل سود مالی زیادی که در این زمینه میبرند قدرتمند هستند و زورمان به آنها نمیرسد.
او در خاتمه گفت: واردکنندگان با ما مشکل دارند و حتی به دنبال حذف ما از حوزه مواد اولیه هستند و متاسفانه زورشان هم میرسد که به زودی ما را حذف کنند و کنار بزنند.