مصرف چای، عسل و گریپ فروت برای درمان آنفلوانزا مفید است
روبوسی و دست دادن و تماس نزدیک با بیمار، باعثانتقال بیماری آنفلوانزا میشود و ازدحام جمعیت در مهد کودکها، سربازخانهها و محیطهای شلوغ به راحتی ویروس آنفلوانزا را منتقل میکند.
ایلنا: یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: مصرف چای، عسل و میوه گریپ فروت برای درمان آنفلوانزا مفید است.
به گزارش ایلنا، " رضا زارع " ضمن بیان این مطلب افزود: استراحت کافی و نوشیدن مایعات نیز در درمان آنفلوانزا تاثیر دارد.
وی اظهارداشت: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که با گذشت زمان عامل ویروسی آن دچار تغییرات میشود و باعثعلائم بیماری میشود.
زارع گفت: ویروس آنفلوانزا باعثبیماری تنفسی حاد میشود و علایم عمده آن شیوع ناگهانی تب بالا و درد شدید عضلانی است.
وی با بیان اینکه ضعف، کمردرد، دردشکمی، سردرد، سرفه و خشونت صدا نیز از سایر علائم این بیماری است.
وی اظهارداشت: فصل شیوع بیماری آنفلوانزا اغلب فصل سرد سال و راه انتقال بیماری، بوسیله تماس مستقیم و غیر مستقیم با بیمار است و استفاده از لیوان، حوله، دستمال، مسواک و وسایل شخصی بیمار موجب سرایت آن به دیگران میشود.
زارع افزود: روبوسی و دست دادن و تماس نزدیک با بیمار، باعثانتقال بیماری آنفلوانزا میشود و ازدحام جمعیت در مهد کودکها، سربازخانهها و محیطهای شلوغ به راحتی ویروس آنفلوانزا را منتقل میکند.
وی گفت: این بیماری به ندرت عوارض ریوی و قلبی شدید دارد و گاهی عفونت باکتریال ثانویه نیز در این افراد باعثعوارض جدی در گوش میانی و ریوی میشود.
این متخصص عفونی در مورد استفاده از واکسن آنفلوانزا، گفت: افراد کهنسال، اطفال، افراد که مبتلا به بیماریهای سرطانی، نارسایی تنفسی، کلیوی، قلبی، دیابتی هستند و همچنین زنان باردار باید واکسن آنفلوانزا دریافت کنند.
وی گفت: واکسن آنفلوانزا هر ساله یک بار باید در فصل پاییز تزریق شود و اگر فردی آنفلوانزا داشت و دچار خلط خونی و یا درد شدید گوش و نارسایی تنفسی و تنگی نفس و درد قفسه صدری شد، باید زودتر به پزشک مراجعه کند.