معاون بهبود تولیدات دامی استان عنوان کرد:
پیش بینی تولید بیش از 29 هزار تن گوشت قرمز در قزوین
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیشبینی میشود تا پایان سال در استان ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن گوشت قرمز تولید شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، حمیدرضا عزتی در بازدید از طرحهای دامپروری در دست اجرا در قزوین، گفت: از ابتدای سال تا کنون پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز در استان تولید شده و پیشبینی میشود تا پایان سال این میزان به ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن برسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین تولید میشود.
وی ابراز کرد: اکنون ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است که شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ راس گوسفند دشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.
این مسئول ادامه داد: همچنین ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان فعال است که شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار و ۲۹۷ راس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ راس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ راس بره پرواری است.
عزتی گفت: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن است، همچنین مقدار نیز به استانهای دیگر ارسال میشود.