خبرگزاری کار ایران

تجمع پذیرفته‌نشدگان آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی مقابل مجلس/ وضعیت شغلی ما را مشخص کنید

تجمع پذیرفته‌نشدگان آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی مقابل مجلس/ وضعیت شغلی ما را مشخص کنید
کد خبر : ۹۵۴۶۳۶

شماری از پذیرفته‌نشدگان آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی در اعتراض به نامشخص بودن وضیعت شغلی خود، مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، گروهی  از پذیرفته‌نشدگان آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی که پیش از نیز دست به اعتراض زده بودند، از ساعت ۸صبح  امروز (یکشنبه ۲۶ مرداد ماه) مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

این عده که از شهرها و سایر مناطق و نواحی کشور به تهران آمده تا پیگیر وضعیت شغلی خود از نمایندگان مجلس باشند، در تشریح دلایل اعتراض خود گفتند: بعد از برگزاری آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی، تعداد حدود شش هزار نفر نتوانستند در این آزمون با کسب حد نصاب نمره قبولی پذیرفته شوند که باتوجه به بالا رفتن سن‌ و سوابق بالای شغلی و اینکه در سال‌های آینده شانس استخدام شدن را ندارند و همچنین فرصت هیچ شغل دیگری برای آنها وجود ندارد، از نمایندگان مجلس و سایر مسئولان مربوطه درخواست داریم در ارتباط با جذب این تعداد آموزشیار کمک کنند.

معترضان افزودند: ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان آزمون استخدامی آموزشیاران با کسب نمره بالاتر از ۵۰ از ۱۰۰ امتیاز، نمره قبولی کسب کردند. این درحالی‌ست که به افرادی که در این آزمون که رتبه ۳۵ بدست آورده بودند، کمک شد با کسب رتبه ۵۰ قبول شوند. و آموزشیارانی که در این آزمون پذیرفته نشده‌اند، کسانی هستند که رتبه پایین‌تر از ۳۵ آورده‌اند. ما انتظار داشتیم به این افراد که سالهای عمر خودرا برای با سواد کردن افراد بی‌سواد در مناطق محروم بکار گرفته‌اند، کمک شود.

معترضان با ناعادلانه خواندن آزمون آموزش یاران نهضت سوادآموزی با مقایسه خود با نیروهای حق‌التدریس پیش دبستانی، افزودند: آنها بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان شدند؛ اما برای آموزشیاران چنین شرایطی به وجود نیامد؛ این تبعیض محسوب می‌شود. این در حالی است که قرار بود پس از ۲ سال کار، در وزارت آموزش و پرورش استخدام شویم اما حالا پشت سد آزمون مانده‌ایم.

این آموزش‌دهندگان با بیان اینکه برای سایر گروه‌ها مثل سربازمعلمان آزمون را حذف کرده‌اند، گفتند: نباید در مورد آموزش‌دهندگان تبعیض روا بدارند؛ آموزش‌دهندگان نهضت سالها با کمترین دستمزد در مناطق دورافتاده و روستایی کشور کار کرده‌اند و استحقاق توجه بیشتر را دارند.

معترضان در خاتمه تصریح کردند: باتوجه به موارد یاد شده فوق از نماینده‌های مجلس یازدهم خواهشمندیم طرحی را مصوب کنند تا نیروهای نهضتی نیز همانند سایر گروه‌ها بدون آزمون شرایط استخدام داشته باشند و عدالت برای همه نیروها به‌طور یکسان اجرا شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز