خبرگزاری کار ایران

انتخاب نماینده خانه کارگر به‌ عنوان نایب رئیس "FISE"

انتخاب نماینده خانه کارگر به‌ عنوان نایب رئیس "FISE"
کد خبر : ۱۶۲۱۱۲۶

محمدصادق محسنی کبیر به عنوان نایب رئیس بخش آموزش FISE در فدراسیون جهانی اتحادیه های کارگری انتخاب شد.

به گزارش ایلنا، محمدصادق محسنی کبیر، نماینده خانه کارگر ایران، در جریان برگزاری بیستمین کنگره جهانی اتحادیه کارگران بخش آموزش که در رباط، پایتخت مراکش، برگزار شد، به عنوان نایب رئیس فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری کارگران بخش آموزش (FISE) انتخاب شد.

این کنگره بین‌المللی با حضور نمایندگان بیش از ۳۵ کشور جهان و با حضور پامبیز کریتیسیز، دبیرکل فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، برگزار شد و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گردهمایی‌های صنفی در حوزه آموزش و کارگری شناخته می‌شود.

در جریان این نشست، آقای «الدریسی» به عنوان دبیرکل جدید فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری بخش آموزش (FISE) برای یک دوره چهار ساله انتخاب شد. این انتخاب نیز گامی مهم در مسیر تقویت ساختار سازمانی و انسجام بیشتر در میان اتحادیه‌های کارگری آموزش در سطح جهانی به شمار می‌رود.

محسنی کبیر در سخنرانی خود، با اشاره به وضعیت دشوار اقتصادی بسیاری از کارگران در کشورهای مختلف، خواستار رویکردی مسئولانه از سوی دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی نسبت به مسائل صنفی کارگران شد. وی با تأکید بر ضرورت اجرای کنوانسیون ۱۳۱ سازمان بین‌المللی کار، تعیین مزد بر مبنای هزینه‌های واقعی زندگی را از جمله حقوق بنیادین کارگران دانست.

وی همچنین تحریم‌های یک‌جانبه و ظالمانه ایالات متحده علیه کشورهای مستقل، به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران را عاملی برای افزایش فشار بر طبقات کارگر و زحمتکش جامعه عنوان کرد و خواستار واکنش عملی و متحد جامعه جهانی در برابر این اقدامات شد.

نماینده خانه کارگر در ادامه سخنان خود، به اوضاع وخیم انسانی در فلسطین، به‌ویژه در نوار غزه، پرداخت و با محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع، بر همبستگی جهانی کارگران و معلمان با ملت مظلوم فلسطین تأکید کرد. وی تصریح کرد: «فلسطین زنده است، و این اشغالگران و حامیان آن‌ها هستند که باید سرزمین‌های اشغالی را ترک کنند.»

انتخاب محمدصادق محسنی کبیر به عنوان نایب رئیس FISE، نمادی از حضور مؤثر و رو به رشد کارگران ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی و تقویت دیپلماسی کارگری کشور به شمار می‌رود. این دستاورد می‌تواند زمینه‌ساز گسترش تعاملات صنفی و دفاع مؤثرتر از منافع کارگران، به‌ویژه در حوزه آموزش، در سطح جهانی باشد.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز