" سابیر"پیشگام در توسعه پروژههای زیربنائی
از جمله پروژههای شاخص شرکت"سابیر"میتوان به ساخت سد و نیروگاه ۲۰۰۰ مگاواتی کارون ۳ ، تونل انتقال آب از سرشاخههای "دز به قمرود"، مخازن استراتژیک بتنی نفت خام کوره، تونل راه انزاب تاجیکستان، تصفیهخانه ششم آب تهران، ۱۳۰هکتار دریاچه مصنوعی چیتگر در شمال غرب تهران و ۳ سد بتنی دو قوسی کوهرنگ و ... اشاره کرد.
به گزارش ایلنا؛ "شرکت سابیر"در سال ۱۳۴۵ از سوی وزارت نیرو تأسیس شد و در پنجمین دهه عمر خود توانست دهها پروژه بزرگ و بینظیر را به پایان برساند. در سال ۱۳۸۳، شرکت "سابیر" از فهرست شرکتهای دولتی خارج و سهام آن به شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی و سهام عدالت واگذار شد.
هماکنون این شرکت با کولهباری از تجربه، علاوه بر ارائه خدمات در صنعت آب کشور، دوره جدید فعالیت خود را به سایر زمینههای پیمانکاری کارهای زیربنایی توسعه داده است.
”سابیر" ماموریت دارد تا با استفاده از دانش، تجربه ارزشمند و سوابق درخشان خود در حوزه عملیات احداث سازههای عظیم و تاسیسات زیربنایی مربوطه و با اتکاء بر نیروی انسانی مجرب، توانمند و متخصص ضمن حفظ زمانبندی پروژه نسبت به اجرای با کیفیت استاندارد و هزینه مناسب در راستای تامین رضایت ذینفعان گام برداشته و تلاش و همت خود را بر آن گذاشته تا در راستای چشم انداز تعیین شده به یک پیمانکار عمومی معتبر در سطح ملی و منطقهای تبدیل شود.
حوزه فعالیت این شرکت در بخشهای ساختمان سد و نیروگاه، تونل و سازههای زیرزمینی، مترو و راهسازی و ابنیه، نفت و گاز و پتروشیمی، آب و فاضلاب و تصفیهخانه و عملیات ژئوتکنیک و تزریق و صنایع معدنی است.
در حالحاضر پیمانکاران قدرتمند در عرصه عمرانی کشور بسیار کم است و شاید بتوان گفت بیش از ۵ پیمانکار قوی در حوزه اجرایی و پیمانکاری عمرانی کشور وجود ندارد. با توجه به وضعیت حال و آینده پیش روی صنعت عمرانی کشور و نیاز برای به بوجود آمدن شرکتهای بزرگ با توان اجرای پروژهها به صورت EPCF به عنوان مجریان اصلی در آینده صنعت عمرانی کشور و نیز کمبود دانش و امکانات ایجاد و مدیریت شرکت هایGC در کشور به طورعام شرکت سابیر تحقق یک پیمانکار عمومی معتبر برای اجرای طرحهای زیربنایی مورد نیاز در رشد و ارتقاء شرکا و پیمانکاران همکار با خود را در راستای افزایش کیفیت و عملکرد اقتصادی در صرف منابع کشور در انجام پروژهها را رسالت اجتماعی خود میداند.
از جمله پروژههای شاخص این شرکت میتوان به سد و نیروگاه ۲۰۰۰ مگاواتی کارون ۳، تونل انتقال آب از سرشاخههای "دز به قمرود"، مخازن استراتژیک بتنی نفت خام کوره، تونل راه انزاب تاجیکستان، تصفیهخانه ششم آب تهران، ۱۳۰هکتار دریاچه مصنوعی چیتگر در شمال غرب تهران و ۳ سد بتنی دو قوسی کوهرنگ و ...اشاره کرد.