رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتوگو با ایلنا:
هندوانه بازهم بر روی دست کشاورزان ماند/ کاشت بدون سود کشاورزان چابهاری را زمین گیر کرد
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: کشاورزان چابهاری که محصول آنها با هزینه زیاد و قیمت کم به بازار میرسد در بدترین شرایط به سر میبرند و این کاشت برایشان هیچ سودی نداشته است. باید اطلاع رسانی برای کاشت محصول به آنها میشد تا به این میزان زمینها را زیر بار کشت هندوانه نبرند و در این شرایط بحران آب و خشکسالی این میزان آب را برای کاشت هندوانه هدر ندهند.
حسن صابری رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص وضعیت هندوانه اظهار کرد: قیمت هندوانه بسیار بد گزارش شده است. این محصول در میادین به کیلویی ۵۰۰ تومان رسیده است در حالی که ۳۰۰ تومان هم هزینه حمل و نقل آن است و صرفه تولید و فروش را ندارد.
وی افزود: مسئولینی که ادعا میکنند هر هندوانه حدود ۳۰۰ لیتر آب مصرف میکند چرا اجازه تولید بیرویه این محصول را میدهند تا به این صورت به بازار عرضه شود که به خاطر تولید بالا به نازلترین قیمت خرید و فروش شود.
صابری در ادامه تصریح کرد: هندوانه بالغ بر یک هفته در بازار میماند و خریداری برای این حجم از محصول وجود ندارد و محصولات نامرغوب هم به گاوداریها انتقال داده میشود.
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در رابطه با قیمت این محصول در میادین میوه و تره بار خاطرنشان کرد: هندوانه مرغوب و جداسازی شده در بالاترین قیمت هرکیلو۷۰۰ تومان به فروش میرسد و به صورت درهم ۵۰۰ تومان فروخته میشود.
صابری با اشاره به وضعیت کشاورزان چابهاری گفت: کشاورزان چابهاری که محصول آنها با هزینه زیاد و قیمت کم به بازار میرسد در بدترین شرایط به سر میبرند و این کاشت برایشان هیچ سودی نداشته است. باید اطلاع رسانی برای کاشت محصول به آنها میشد تا به این میزان زمینها را زیر بار کشت هندوانه نبرند و در این شرایط بحران آب و خشکسالی این میزان آب را برای کاشت هندوانه هدر ندهند.