آشپزی لذت بخش و راحت با «نوین زعفران»

زعفران، طلای سرخِ آشپزی ایرانی، از دیرباز به عنوان نماد مهماننوازی و اصالت در فرهنگ ایران شناخته میشود. اما شرکت «نوین زعفران» با ارائه راهکارهای نوآورانه، چالشهای دیرینه استفاده از این ادویه ارزشمند را حل کرده و دسترسی به عطر و طعم بینظیر آن را بیش از پیش ساده کرده است. این رویکرد خلاقانه نه تنها فرآیند آشپزی را بهبود بخشیده، بلکه اعتبار تازهای به هنر آشپزی ایرانی بخشیده است.
به گزارش ایلنا؛ زعفران در آشپزی ایرانی از اهمیت ویژهای برخوردار است و بی شک آشپزخانه و قلمروی آشپزی ایرانیان از عطر و بوی بی نظیر و طعم متمایز این طلای سرخ خالی نمیماند.
اما همیشه هنگام آشپزی برای اغلب افراد دو چالش اساسی در مورد زعفران به وجود میآید، چالش اول این است که چه مقدار زعفران برای وعدههای غذایی مختلف، نوشیدنیها، انواع شیرینی و دسر و... نیاز است و دیگری وقت کم و دردسر سابیدن زعفران است، چرا که این روزها به دلیل مشغلههای زیاد، افراد فرصت کمتری برای چنین کارهایی دارند. همچنین سابیدن زعفران ممکن است به هدر رفت و مشکلات دیگر این ادویه ارزشمند منجر شود.
شرکت «نوین زعفران» با فناوریهای جدید و ایدههای منحصر به فرد، پاسخ بینظیر و خلاقانهای به دو چالش مذکور داده است که به آشپزی با زعفران، ارزش و اعتبار دو چندانی داده است.
با زعفران پودری 125 میلی گرمی نوین زعفران، دیگر مشکل سابیدن را نخواهیم داشت. این کار به اصولی ترین روش ممکن انجام میشود تا از سوختن زعفران حین سابیدن جلوگیری کرده و عطر و طعم آن کاملا حفظ شود.
همچنین با تولید کپسول کوچک زعفران، دغدغهای در خصوص میزان استفاده زعفران برای هر وعده غذایی ایجاد نخواهد شد. این تولیدات برای اولین بار در ایران با دستگاه تمام اتوماتیکی که دارای یک سیستم کاملا بهداشتی و دقیق هست، توزین و بستهبندی میشوند تا هیچ هدررفتی نداشته باشد. «نوین زعفران» گامی بزرگ و جدید برای لذت بردن از زعفران که نماد مهماننوازی و ثروت ایرانیان محسوب میشود، برداشته است.