خبرگزاری کار ایران

پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به سرمایه گذاران پرورش ماهیان خاویاری/پیش بینی صادرات ۳۸۰ میلیون دلار محصولات شیلاتی

پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به سرمایه گذاران پرورش ماهیان خاویاری/پیش بینی صادرات ۳۸۰ میلیون دلار محصولات شیلاتی
کد خبر : ۴۶۲۲۷۹

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: پرورش دهندگان ماهیان خاویاری در استان های شمالی کشور تسهیلات ارزان قیمت دریافت می کنند.

به گزارش ایلنا، حسن صالحی در حاشیه اولین گردهمایی تخصصی پرورش دهندگان ماهیان خاویاری کشور در بابلسر افزود: براساس تفاهم نامه ای که شیلات و بنیاد مستضعفان به همراه استانداران استان های شمالی امضاء کرده اند ، تسهیلات با کارمزد هفت درصدی به سرمایه گذارانی پرداخت می شود که در بخش پرورش ماهیان خاویاری سرمایه گذاری کنند .

وی اظهار داشت : بخشی از این تسهیلات را بنیاد مستضعفان و بخشی دیگر را دولت از صندوق ملی و مبلغی دیگر را استانداران متقبل می شوند.

او با اعلام این که نرخ تسهیلاتی پرداختی در بانک ها هم اکنون 18 درصد است ، بانک عامل پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به سرمایه گذاران را بانک سینا معرفی کرد.

صالحی با تاکید بر این که تسهیلات ارزان قیمت ناشی از این تفاهمنامه شامل تولیدکنندگان کوچک و متوسط می شود، گفت که تولیدکنندگان بزرگ به طور مستقیم از طریق شیلات و وزارت جهاد کشاورزی به بانک کشاورزی معرفی می شوند و تسهیلات دریافت می کنند.

پیش بینی درآمد 380 میلیون دلاری صادرات آبزی

رئیس سازمان شیلات کشور همچنین پیش بینی کرد که امسال به ارزش 380 میلیون دلار آبزی به از کشور صادر شود.

صالحی گفت : پارسال بیش از 80 هزار تن آبزی به ارزش 350 میلیون دلار به کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی صادر شده بود.

وی با اظهار این که سال های متمادی خاویار ایران به آمریکا صادر نمی شد ، افزود : هفته پیش اولین محموله خاویار ایران به آمریکا صادر شد.

صالحی گفت : صادرات خاویار به آمریکا می تواند در رونق و تشویق سرمایه گذاران در داخل ایران نقش آفرین باشد چون آمریکا بازار خوبی برای صادرات خاویار است .

وی افزود : در گذشته در پرورش ماهیان خاویاری دستاوردی نداشتیم اما خوشبختانه در سه سال اخیر با اقداماتی که انجام داده ایم ، توانستیم در کشور یک و نیم تن خاویار و بیش از 600 تن گوشت ماهیان خاویاری تولید کنیم.

رئیس سازمان شیلات ایران پیش بینی کرد که امسال سه تن خاویار و یک هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در کشور تولید شود.

صالحی گفت : براساس برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان برنامه ششم در کشور باید 10 تن خاویار و 10 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری تولید شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز