بهرهبرداری از 17 پروژه با اعتباری بالغ بر 67 میلیارد تومان در استان قم
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم از بهرهبرداری از 17 پروژه بااعتباری بالغ بر 67 میلیارد تومان در ایام دهه مبارک فجر خبر داد.
بهگزارش ایلنا، "علی جان صادق پور" روز گذشته در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه در مصلای قدس شهر قم به گزارشی از اقدامات انجام گرفته در راستای تأمین آب شهر قم از ابتدای انقلاب تاکنون پرداخت و اظهار داشت: با توجه به اینکه شهر قم به طور طبیعی فاقد منبع تأمین آب شرب مطلوب بوده از همین رو همواره تأمین آب باکیفیت مناسب برای این شهر جزو دغدغه مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.
وی با اشاره به برخی از اقدامات صورت گرفته طی 38 سال گذشته، خاطرنشان کرد: حفر بیش از 56 چاه در بستر رودخانه قمرود و منطقه علیآباد، احداث سد 15 خرداد و انتقال آب از سرشاخههای دز از جمله اقداماتی که تاکنون برای تأمین کمی و کیفی آب قم انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به تکمیل سد کوچری در سال جاری به منظور تأمین آب پایدار و باکیفیت مناسب برای شهر قم ابراز داشت: البته از آنجا که تصفیهخانه موجود آب قم ظرفیت لازم برای مصرف شهر قم را ندارد وزارت نیرو یک تصفیهخانه با ظرفیت 6500 لیتر بر ثانیه را برای این شهر در دست احداث دارد که با اتمام آن زمینه تأمین کامل آب از سرشاخههای دز فراهم میشود.
وی مصرف سالانه آب در شهر قم و شهرهای تابعه را حدود 91 میلیون مترمکعب و سرانه مصرف خانگی را 140 لیتر در شبانهروز اعلام کرد و گفت: خدمتگزاران مردم در شرکت آب و فاضلاب با استفاده از تکنولوژی روز همواره در تلاش هستند تا آب شهر را با وجود تمام محدودیتها به صورت 24 ساعته و بدون قطعی یا جیرهبندی تأمین کنند.
صادق پور از انجام سالانه بیش از 12 هزار مورد آزمونهای فیزیکی، شیمایی و میکروبی به منظور از سلامت و کیفیت آب قم خبر داد و تأکید کرد: به منظور حصول اطمینان از سلامت آب به صورت روزانه نمونهبرداری و آزمایشهای لازم انجام میگیرد.
وی با اشاره به کنترل از راه دور تمام تأسیسات و شبکه آب و فاضلاب شهر قم گفت: مرکز پایش و راهبری آب شهر قم این امکان را میدهند به صورت آنلاین و لحظهای تمام کنترلها برای روی شبکه و تأسیسات انجام شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم سامانه تلفنی 122 قم را آسانترین روش برای ارتباط مردم با این شرکت عنوان کرد و با اشاره به سالانه بیش از 200 هزار ارتباط تلفنی مردم با این سامانه، تأکید کرد: این مرکز به صورت 24 ساعته در تمام روزهای هفته آماده پاسخگویی به شهروندان گرامی است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه فاضلاب نیز گفت: در حال حاضر سه تصفیهخانه بزرگ فاضلاب با ظرفیت حدود 50 درصد شهر قم و با شبکه جمعآوری حدود 40 درصد شهر جمعیت در مدار بهرهبرداری قرار دارد.
صادق پور با بیان اینکه در حال حاضر امکان اتصال حدود 50 هزار اشتراک فاضلاب در مناطق مختلف شهر به ویژه مناطق 2، 3 و 6 شهری وجود دارد، یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب آماده همکاری با شهروندان عزیز به منظور تسریع در بهرهمندی آنان از خدمات ارزشمند صورت گرفته را دارد.
وی از مردم خواست به منظور استفاده از سرمایهگذاری میلیاردی انجام شده در حوزه فاضلاب، اقدام به خرید و نصب انشعاب فاضلاب کنند تا از هدر رفت این منابع جلوگیری شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به اینکه ارائه خدمات آبفا به مردم از محل دریافت آببها و فاضلاب بها انجام میشود، ضمن تأکید بر لزوم پرداخت قبوض توسط مردم گفت: در غیر این صورت شرکت آب و فاضلاب با مشکل جدی مواجه میشود و توان ارائه خدمات شایسته به مردم را نخواهد داشت.
وی در ادامه بر لزوم استفاده صحیح از آب و نهادینه کردن فرهنگ صرفهجویی در جامعه تأکید و خاطرنشان کرد: باید با رفتارمان به فرزندانمان بیاموزیم تا از داشتههای خود که تجدید پذیر نیستند به نحوی استفاده کنیم تا آیندگان هم امکان حیات و زندگی داشته باشند.
صادق پور در پایان از بهرهبرداری از 17 پروژه بااعتباری بالغبر 67 میلیارد تومان در ایام دهه مبارک فجر خبر داد و اظهار داشت: از جمله این طرحها راهاندازی مدیریت منطقه پردیسان جهت ارائه خدمات به مردم این منطقه در نزدیک نقطه ممکن است.