خبرگزاری کار ایران

نحوه تأمین اعتبار طرح ضربتی افزایش تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت تصویب شد

نحوه تأمین اعتبار طرح ضربتی افزایش تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت تصویب شد
کد خبر : ۱۵۵۲۳۰۶

تفاهم‌نامه نحوه تأمین اعتبار طرح ضربتی افزایش تولید روزانه ۲۵۰ هزار بشکه نفت از محل منابع صندوق توسعه ملی به تصویب اعضای شورای اقتصاد رسید.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمدرضا عارف در نشست شورای اقتصاد با اشاره به تصویب دستورعمل چارچوب برنامه‌های صرفه‌جویی در مصرف انرژی با مشارکت بخش خصوصی با تأکید بر رفع ناترازی‌های کشور در گاز و برق به‌ویژه تا پایان سال اظهار کرد: مردم باید نسبت به واقعیت‌های کشور آگاهی کامل یابند و اطلاع‌رسانی در خصوص لزوم همکاری آحاد جامعه در صرفه‌جویی مصرف انرژی حائز اهمیت اساسی است، زیرا عدم‌النفع‌های بخش صنعت و تولید ناشی از ناترازی‌ها به ضرر و زیان کل اقتصاد کشور منجر می‌شود.

وی با اشاره به تصویب تفاهم‌نامه نحوه تأمین اعتبار طرح ضربتی افزایش تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت در روز و قدردانی از هماهنگی و همدلی وزیران و دستگاه‌های مرتبط از جمله صندوق توسعه ملی در تأمین مالی این طرح بزرگ نفتی کشور افزود: تنظیم و تصویب این تفاهم‌نامه در مدت زمان کوتاه و با توجه به شرایط کنونی اقتصاد کشور حیاتی و بسیار مؤثر در افزایش تولید ناخالص داخلی و کمک به اقتصاد کشور است.

در این نشست که رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، وزیران نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت، نیرو و اقتصاد، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های ذی‌ربط حضور داشتند، تفاهم‌نامه نحوه تأمین اعتبار طرح ضربتی افزایش تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت در روز از محل منابع صندوق توسعه ملی به تصویب اعضای شورای اقتصاد رسید.

در ادامه این نشست که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهوری برگزار شد، اصلاحات مورد نیاز وزارت نفت در خصوص طرح توسعه میدان‌های گازی مناطق مرکزی ایران با هدف افزایش تولید گاز طبیعی به میزان حداقل ۱۰۰ میلیون مترمکعب و حداکثر ۱۴۰ میلیون مترمکعب در روز و افزایش تولید میعانات گازی به میزان ۱۰۰ هزار بشکه در روز به تصویب رسید.

همچنین درخواست وزارت نفت در خصوص سرمایه‌گذاری شرکت ملی گاز ایران برای گازرسانی در استان‌های سراسر کشور از محل منابع داخلی شرکت مذکور، همچنین گازرسانی به باقی‌مانده شهرها و روستاها از سوی شرکت ملی گاز با هدف گاز رسانی به ۴.۲ میلیون خانوار ایرانی در سقف سرمایه‌گذاری ۴.۷ میلیارد دلاری بررسی و مصوب شد.

بررسی دستورعمل اقدام‌ها و برنامه‌های صرفه‌جویی در مصارف انرژی با مشارکت بخش خصوصی از سوی دولت برای تنظیم ناترازی گاز در ماه‌های سرد سال نیز از دیگر مصوبات این نشست بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز