بررسی چگونگی بهرهگیری از ظرفیت خودروهای برقی؛ از فردا
هشتمین کنفرانس منطقه ای سیرد به عنوان مهمترین رویداد علمی صنعت توزیع برق کشور، فردا دوشنبه /4 اسفند ماه/ با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق وانرژی برگزار می شود.
به گزارش ایلنا از توانیر، در این رویداد علمی، همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در خصوص آخرین برنامه های صنعت توزیع برق کشور به سخنرانی خواهد پرداخت.
مدیریت سرمایه، راه حل ها و تجهیزات جدید برای شبکه های هوشمند، تکامل استانداردها، بهره برداری کنترل حفاظت، منابع پراکنده انرژی و بهینه سازی مصرف، کاهش تلفات برق، مباحث اقتصادی در کسب و کار توزیع، تجدید ساختار و بازار برق، برنامه های شبکه های هوشمند، وضعیت کنونی و انتظارات آینده از مقررات DSO ها و بازار برق ، تجربیات اندازه گیری های هوشمند و جهت گیری های آینده، خودرو های برقی و پاسخگویی به تقاضا در بازار توزیع، سیستم های اطلاعاتی، قیمت گذاری ها و تعرفه ها، مدیریت سرمایه و سازمان ها از محورهای اصلی این کنفرانس بین المللی و منطقه ای خواهد بود.
برپایه این گزارش، برنامه های کنفرانس منطقه ای سیرد بر اساس الگوی کنگره جهانی سیرد است که این کنگره هر دوسال یکبار در یکی از کشورهای اروپایی برگزار می شود.
کنگره جهانی سیرد در واقع معتبر ترین نهاد علمی بین المللی است که به صنعت توزیع نیروی برق و ارایه آخرین دستاوردهای علمی و فنی آن می پردازد.
مقر اصلی این نهاد علمی در کشور بلژیک است که بیست کشور جهان شامل هفده کشور اروپایی و سه کشور غیر اروپایی شامل ایران، چین و امریکا عضو اصلی آن هستند. همچنین هجده کشور دیگر به عنوان عضو وابسته با سیرد بین الملل همکاری دارند که شرایط عضویت اصلی را حاصل نکرده اند.
همکاری ایران با سیرد بین الملل از سال 1378 آغاز شده و تا حدود دو سال قبل به عنوان عضو وابسته (غیراصلی) با این نهاد علمی همکاری داشت. اما طی چند سال گذشته و به دنبال حضور موفق پژوهشگران ایرانی در اجلاس های جهانی سیرد و احراز بیشترین مقالات پذیرفته شده توسط نویسندگان ایرانی در اجلاس های اخیر، همچنین بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از سطح علمی و دانش فنی پژوهشگران ایرانی، کشور ما موفق شد در سال 2016 میلادی به عنوان سومین کشور غیر اروپایی به عضویت اصلی این نهاد معتبر بین المللی درآید.
پس از استقرار دبیرخانه سیرد ایران در انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های توزیع نیروی برق و برگزاری منظم کنفرانس های منطقه ای سیرد در تهران، که اینک شاهد برگزاری هشتمین دوره آن هستیم و انطباق برنامه های آن با کنگره جهانی سیرد، از جمله دیگر عوامل پذیرش ایران به عنوان عضو اصلی سیرد بین الملل بوده است.