خبرگزاری کار ایران

صیادان جاسکی در دیدار با دریایی خواستار شدند؛

برخورد با روش‌های صید مخرب و شناورهای غیر بومی در جاسک

برخورد با روش‌های صید مخرب و شناورهای غیر بومی در جاسک
کد خبر : ۹۹۳۱۸۵

صیادان جاسک در دیدار با مدیرکل شیلات هرمزگان خواستار برخورد با قایق ها و لنج هایی که باروش های ترال، پرساین، پره اقدام به صید می کنند و همچنین شناورهای غیر بومی در شهرستان جاسک شدند.

به گزارش ایلنا از بندرعباس، مدیر کل شیلات هرمزگان در این دیدار گفت: بدون شک برخورد با صید و صیادی غیر مجاز نیازمند همراهی همه دستگاه های ذیربط و حمایت جامعه صیادی است.

عبدالرسول دریایی صید با روش های مخرب همچون پرساین،پره و ترال غیر مجاز توسط افراد سودجو را از مشکلات عمده صید و صیادی در منطقه جاسک خواند و افزود: متأسفانه هجوم شناورهای غیر مجاز از استان‌های همجوار و مبادرت به صید مخرب آنها در این منطقه از دیگر مشکلات صیادان  جاسک است.

وی همچنین در ادامه با اشاره به درخوست های مکرر صیادان و مسئولان شهرستان،از فرصت یک هفته ای به شناورهای بدون مجوز پس از اعلام فراخوان در این منطقه خبر داد و گفت: پس از اتمام این مدت، یگان حفاظت منابع شیلات هرمزگان با همکاری سایر ارگانهای نظامی و انتظامی و همچنین دستگاه‌های ذیربط و با پشتیبانی جامعه صیادی نسبت به جمع آوری و توقیف همه شناورهای غیر مجاز منطقه اقدام می کند.

دریایی با اشاره به ظرفیت‌های آبزی پروی از صیادان خواست تا در راستای کاهش فشار بر ذخایر و همچنین رونق تولید از صید و صیادی به سمت آبزی پروری روی آورند.

اسماعیل خوش از نمایندگان جامعه صیادی حوزه جاسک در ادامه با بیان اینکه حرف همه صیادان برخورد با صید غیرمجاز و ترال کف لنج های سنتی است،ادامه داد: این صید خوارک ماهیان در سواحل ما را نابود می کند و منجر به مهاجرت ماهیان از این منطقه به آبهای کشور های همسایه  و در نتیجه خالی شدن تور صیادان می شود.

خوش همچنین با تشکر از اختصاص 240 فقره مجوز صیادی به شهرستان جاسک، اضافه کرد: این اقدام باعث ساماندهی و حمایت از جامعه صیادی خواهد شد.

برخورد با روش‌های صید مخرب و شناورهای غیر بومی در جاسک

رحیمی از نمایندگان صیادان شهرستان جاسک در ادامه این نشست ضمن تشکر و توجه مدیر کل شیلات هرمزگان و مسئولان شیلات هرمزگان به صورت ویژه به مشکلات جامعه صیادی گفت: آینده خوشی را در دوره جدید مدیریتی شیلات برای صیادان متصور هستیم که در فعالیت های اخیر اداره کل شیلات هرمزگان کاملا مشهود است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه متاسفانه افردای که اقدام به صید مخرب می کنند ،صیاد نیستند گفت: بدون شک یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان با امکانات موجود خود توان مقابله با این میزان از صید و صیادی غیر مجاز را ندارد،همچنین برخورد با ایشان را نیازمند عزم ملی در تقویت یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان خواند.

این نماینده جامعه صیادی راه حل برون رفت از مشکلات صید غیر مجاز و روش های مخرب صید را همت خود صیادان دانست.

رحیمی با اشاره به اینکه آسیب های صید غیر مجاز به ویژه در روش های مخرب ترال،پره و پرساین جبران ناپذیر است گفت: پیش از مجوز صید و صیادی، حفاظت و حفظ ذخایر برای صیادان باید از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد چرا که اگر آبزیان و ذخایر از بین بروند داشتن مجوز صید بی معنی و ناکارآمد است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز