رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در زنجان:
نرخ بیکاری تحصیلکردگان، 1.5 برابر نرخ بیکاری سایر اقشار است
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور از اجرای چند طرح کشوری در سال جاری خبر داد و گفت: در راستای ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها، طرح توانمندسازی آموزشهای مهارتی به روستائیان در کشور اجرا میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، کوروش پرند، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور امروزچهارشنبه (۹ اردیبهشت) در همایش هفته کارو کارگر در زنجان، اظهارداشت: همزمان با هفته کار و کارگر طرح امید در راستای ارائه آموزشهای مجازی از طریق سیم کارت رایتل و تلفنهای هوشمند رونمایی شد.
وی به طرح بن کارتهای مهارتی برای کارگران نمونه کشوری نیز اشاره کرد و افزود: در صورت نتایج مطلوب این طرح، به صورت کشوری اجرا میشود.
این مقام مسئول به سند چشم انداز توسعه کشور اشاره کرد و یادآور شد: توسعه یافتگی کشور مگر با کار و تولید محقق نمیشود.
پرند به حجم کثیری از فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار اشاره کرد و افزود: نرخ بیکاری این گروه از افراد جامعه1.5 برابر نرخ بیکاری سایر اقشار است.
وی با اشاره به عدم پیوند علم و مهارت ادامه داد: باید در دانشگاهها نیز به جای فرهنگ مدرک گرایی به فرهنگ کار و مهارت آموزی توجه شود.
به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور برای توسعه کشور راهی جز توجه به قشر کارگری و توسعه منابع انسانی نداریم.
این مقام مسئول به طرحهای کسب و کار روستایی، کسب و کار فارغ التحصیلان دانشگاهی و کسب و کارهای کوچک اشاره کرد و افزود: برای مقابله با بیکاری باید از روشهای کوتاه مدت ایجاد بنگاههای کوچک و متوسط و مشاغل خانگی استفاده کرد.
به گفته پرند امسال طرح توانمندسازی و ارائه آموزشهای مهارتی به روستائیان با تاکید بر اشتغال خانگی، طرح توانمندسازی و ارائه آموزشهای مهارتی به فارغ التحصیلان دانشگاهی و توجه به شرکتهای دانش بینان در دستور کار این مجموعه قرار دارد.