دبیر شورای اطلاعرسانی دولت:
نظام پاسخگویی رسانهای کشور نیازمند بازنگری و بهروزرسانی است

دبیر شورای اطلاعرسانی دولت گفت: نظام پاسخگویی رسانهای کشور نیازمند بازنگری و بهروزرسانی آییننامههاست تا پاسخگوی شرایط متنوع رسانهای امروز باشد.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاعرسانی دولت، صبح پنجشنبه در نشست شورای روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی استان هرمزگان که با حضور الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت و جمعی از مدیران این شورا در محل استانداری برگزار شد، بر ضرورت نقشآفرینی مؤثر روابطعمومیها در تبیین دستاوردهای دولت و انعکاس ظرفیتهای استان هرمزگان تأکید کرد.
گلزاری با ابراز خرسندی از حضور در استان هرمزگان، این استان را یکی از مناطق مهم و راهبردی کشور توصیف کرد و گفت: امیدوارم با تلاش مجموعه روابطعمومیها، بتوانیم چهرهای شایسته و امیدبخش از هرمزگان به افکار عمومی ارائه دهیم.
وی با تأکید بر اینکه «روابطعمومیها سازندگان تصویر هر استان هستند»، اظهار داشت: توسعه پایدار از مسیر عملکرد حرفهای روابطعمومیها عبور میکند و این نهادها باید با نگاهی مسئولانه و جدی فعالیت کنند.
دبیر شورای اطلاعرسانی دولت با اشاره به چالشها و مسائل پیشروی روابطعمومیها در سطح کشور، تصریح کرد: ما از مشکلات مزمن و ساختاری این حوزه آگاه هستیم و در تلاشیم تا با همفکری و برنامهریزی مناسب، این موانع را مرتفع کنیم.
گلزاری همچنین به دو بُعد «گفتمانی» و «اجرایی» در مأموریتهای روابطعمومیها اشاره کرد و گفت: شناخت دقیق از گفتمان دولت ضرورت دارد. اگر رئیسجمهور بر اخلاق، وفاق ملی و انسجام اجتماعی تأکید دارد، روابطعمومیها نیز باید در همین مسیر حرکت کنند و روایتگر اهداف و ارزشهای این گفتمان باشند.
وی بر تقویت ارتباط با رسانهها و تعامل مؤثر با مردم و شبکههای اجتماعی تأکید کرد و گفت: رویدادمحوری، روابط مردمی و رسانهمداری از اصول راهبردی دولت چهاردهم است و انتظار داریم روابطعمومیها با برگزاری برنامههای اثربخش، روایتگر تحولات و دستاوردهای نظام اداری و اجرایی کشور باشند.
گلزاری همچنین آموزش و ارتقای مهارتهای حرفهای در روابطعمومیها را امری حیاتی دانست و اظهار کرد: نظام پاسخگویی رسانهای کشور نیازمند بازنگری و بهروزرسانی آییننامههاست تا پاسخگوی شرایط متنوع رسانهای امروز باشد.
وی در پایان با تأکید بر اهمیت تبیین خدمات و اقدامات مثبت دستگاههای اجرایی، گفت: باید روایت دستاوردها و خبرهای امیدبخش را در اولویت قرار دهیم و با زبان رسانه، نشاط و امید را در جامعه گسترش دهیم.