مصدومیت جنگل بان بویراحمدی توسط قاچاقچیان چوب

دست از مبارزه با قاچاقچیان چوب برنمی داریم
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد در استان کهگیلویه و بویراحمد از مصدوم شدن یکی از جنگل بانان این اداره در جنگل های بلوط روستای کِوشک از توابع دهستان دشتروم این شهرستان خبرداد.
"سیدحسین رضوی نژاد" در گفت و گو با ایلنا از یاسوج گفت: در هفته جاری، گزارشی مبنی بر قطع درختان جنگلی باهدف تهیه زغال و قاچاق چوب در جنگلهای بلوط روستای کِوشک دهستان دشتروم از توابع شهرستان بویراحمد به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ارسال شد.
وی با بیان اینکه جلسه ویژهای برای شناسایی و دستگیری قاچاقچیان چوب و زغال در این ارتباط در اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد برگزار شد، اظهارداشت: متاسفانه چون این قاچاقچیان چوب بصورت مخفیانه و شبانه، اقدام به قطع درختان جنگلی بلوط می کردند امکان شناسایی آنان وجود نداشت.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد گفت: یکی از جنگل بانان این اداره به نام "ابراهیم پیوند" توانست در نیمههای دیشب، محل استقرار قاچاقچیان چوب را در جنگلهای روستای کِوشک دهستان دشتروم شناسایی و از قطع درختان توسط قاچاقچیان جلوگیری کند.
رضوی نژاد با تقدیر از تلاشهای گسترده این جنگلبان، از مصدومیت " ابراهیم پیوند" که توسط قاچاقچیان چوب و زغال، کتککاری و دچار مصدومیت شده است ابراز تاسف و نگرانی کرد.
وی گفت: قاچاقچیان چوب بعد از کتک کاری و مصدوم نمودن جنگل بان بویراحمدی، در تاریکی شب فرار کردند و شناسایی نشدند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد از تحقیقات نهادهای انتظامی و امنیتی برای شناسایی قاچاقچیان چوب و عوامل مصدومیت این جنگلبان هم خبرداد.
رضوی نژاد افزود: پرونده قضایی در این ارتباط تشکیل و امیدواریم هرچه زودتر، عاملان این حادثه تلخ شناسایی و براساس قانون با آنان قاطعانه برخورد شود.
وی با بیان اینکه جنگل بان مصدوم تحت مداوای پزشکی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: متأسفانه سودجویان همواره بدنبال نابود کردن اراضی جنگلی و مرتعی در شهرستان بویراحمد بوده و جنگل بانان این شهرستان هم با تمام توان در برابر زیاده خواهی های آنان ایستاده اند.
به گزارش ایلنا، استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۸۵۰ هزار هکتار جنگل دارد که از این میزان، شهرستان سردسیری بویراحمد دارای ۲۵۰ هزار هکتار است.
متاسفانه طی سالیان اخیر شاهد تخریب و قلع و قمع گسترده اراضی جنگلی و مرتعی در این استان بوده که باهدف تغییر کاربری اراضی و تهیه زغال صورت می گیرد.
کورههای زغال، آفتی خطرناک بوده که چند سالی است به جان جنگلهای استان کهگیلویه و بویراحمد بویژه جنگلهای بویراحمد افتاده است.