خبرگزاری کار ایران

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز خبرداد؛

​٢ درصد مشترکان بد‌مصرف، ١٠ درصد برق خانگی را مصرف می‌کنند

​٢ درصد مشترکان بد‌مصرف، ١٠ درصد برق خانگی را مصرف می‌کنند
کد خبر : ۱۶۲۰۰۶۹

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از گام‌های کلیدی برای مدیریت مصرف برق در سال جدید خبر داد و تعرفه گذاری پلکانی بخش خانگی و الزام مشترکان پرمصرف به احداث نیروگاه تجدیدپذیر را گام مهمی جهت ایجاد عدالت در توزیع عادلانه و توازن در منابع و مصارف دانست.

به گزارش ایلنا، محمدرضا سلاحی از تشکیل کارگروه ویژه در شرکت توزیع برق شیراز جهت تحقق شعار سال خبر داد و افزود: در سال جدید با اجرای تعرفه‌گذاری پلکانی و الزام مشترکان پرمصرف، ادارات و صنایع به احداث نیروگاه‌های تجدید‌پذیر، گام‌های کلیدی برای مدیریت مصرف برق و غلبه بر نا‌ترازی برداشته است.

‌وی با بیان اینکه فرهنگ مدیریت مصرف در اقشار قابل‌ملاحظه‌ای از جامعه نهادینه شده است، بیان داشت: حدود ۷۵ درصد از مشترکان برق در محدوده الگوی مصرف قرار دارند و این دسته از مشترکان به‌طور کامل از یارانه انرژی بهره‌مند شده و نه‌تنها مشمول افزایش تعرفه یا اعمال محدودیت در مصرف نمی‌شوند، بلکه در صورت کاهش مصرف مشمول پاداش نیز می‌شوند.

سلاحی صیانت از انرژی را مسئولیتی همگانی برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر ١۵ در صد از مشترکان پر مصرف، با میزان مصرف بیش از ١. ۵ برابر الگو، در مجموع ١٨ درصد برق خانگی و ۲ درصد از مشترکان خانگی با مصرف بیش از ۲. ۵ برابر الگو، به‌تنهایی ۱۰ درصد از مصرف برق بخش خانگی را به خود اختصاص داده‌اند، آماری که نشان‌دهنده توزیع نا‌متعادل مصرف برق و نقش مشترکان پرمصرف در افزایش بار شبکه است.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد عدالت در توزیع عادلانه و توازن در مصارف گفت: پایش دقیق مصارف با نصب کنتور‌های هوشمند که منجر به مدیریت بهینه انرژی بویژه در ایام اوج بار می‌شود، با اولویت در حال انجام است و تاکنون هوشمند‌سازی ٦٣ هزار انشعاب برق مشترکین پرمصرف در محدوده توزیع برق شیراز انجام شده است.

سلاحی خواستار توجه ویژه مشترکان به اسلوب مدیریت مصرف شد و گفت: با محاسبه بهای برق بصورت پلکانی هزینه برق مشترکین پر مصرف بیش از ٢. ۵ برابر الگو تا چهل برابر افزایش می‌یابد و این مشترکین بسمت احداث نیروگاه تجدید‌پذیر جهت مازاد مصرف خود راهنمایی می‌شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز