در سال ۱۴۰۳ محقق شد؛
افزایش ۵ درصدی تولید گوشت مرغ در خوزستان

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: تولید گوشت مرغ آماده طبخ در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۵ درصد افزایش را نشان می دهد.
به گزارش ایلنا از خوزستان، ایرج آصفی امروز سهشنبه افزود: افزایش تولید گوشت مرغ، حاصل افزایش جوجه ریزی های انجام شده در مرغداری های صنعتی بوده است.
وی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۶۳ میلیون و ۹۵۸ هزار قطعه بوده اظهار داشت: جوجه ریزی انجام شده در مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ ، ۶۱ میلیون و ۶۴ هزار قطعه بوده است.
آصفی تصریح کرد: ظرفیت اسمی تولید گوشت مرغ سالانه بالغ بر ۱۵۲ هزار تن است که در صورت افزایش تقاضا و شرایط مناسب برای تولید کنندگان در بازار به لحاظ تأمین نهاده و قیمت عوامل تولید ظرفیت باقیمانده در بخش تولید گوشت مرغ استان فعال خواهد شد.