پلمب دو واحد عرضه فرآوردههای خام دامی و رستوران در لاهیجان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لاهیجان از پلمب دو واحد صنفی و رستوران به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی در این شهرستان خبرداد.
به گزارش ایلنا، علی رسولی با اعلام این خبر گفت: پیرو بازرسیهای مستمر و نظارت بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی سطح شهرستان، دو واحد صنفی و رستوران بعلت عدم رعایت موازین و نکات بهداشتی و عرضه مرغ غیربهداشتی و غیر قابل مصرف انسانی به وزن ۱۵۰ کیلوگرم با دستور ریاست اداره تعزیرات شهرستان پلمب شدند.
وی در ادامه افزود: برابر هماهنگی های بعمل آمده بازدیدهای مشترک با حضور ادارات تعزیرات حکومتی، اداره صمت و بهداشت از مراکز توزیع فرآورده های خام دامی شهرستان به طور مستمر صورت گرفته و پرونده متخلفان مربوطه به مراجع قضایی ارسال می شود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لاهیجان در پایان از شهروندان تقاضاکرد ضمن رعایت توصیه های بهداشتی، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر و با نشان دامپزشکی درج شده بر روی محصولات خریداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اطلاع دهند.