مدیرکل شیلات گیلان:
ساخت مرکز انجماد، نگهداری و فرآوری ماهی با ۶۰ درصد پیشرفت در حال اجراست
مدیرکل شیلات گیلان گفت: برای ساخت و طرح توسعه انجماد، نگهداری و فرآوری ماهی بخش خصوصی تاکنون ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه کرده است.
به گزارش ایلنا از بندرانزلی، کوروش خلیلی در حاشیه بازدید از مرکز انجماد، نگهداری و فرآوری ترکیبی ماهی در شهرک صنعتی رشت، گفت: بخش خصوصی برای راه اندازی این شرکت تاکنون ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه کرده است و برای تکمیل این مرکز ۱۸۵ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز است.
وی با بیان اینکه مرکز انجماد، نگهداری و فرآوری ماهی ۶۰ درصد پیشرفت کار دارد، افزود: در صورت تامین اعتبار تسهیلاتی این واحد فرآوری ماهی تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه با بهره برداری از این طرح برای ۲۰۰ نفر شغل ایجاد خواهد شد، گفت: ظرفیت انجماد و بسته بندی ماهی برای هر شیفت کاری ۱۰۰ نفر است.
کوروش خلیلی تصریح کرد: افزایش تولید، فرآوری ماهی، عرضه بسته بندیهای مختلف، تامین غذای آماده و با کیفیت و تکمیل زنجیره تولید و ارزش آفرینی در محصول کیفی صادرات از اهداف ساخت این واحد انجماد و بسته بندی ماهی در گیلان است.