فرماندار ویژه کاشان مطرح کرد:
استقرار بیمارستان صحرایی با کمک ارتش در کاشان
فرماندار ویژه شهرستان کاشان گفت: با توجه به وضعیت بحرانی شهرستان کاشان در افزایش شمار بیماران کرونای دلتا در تلاش هستیم تا بیمارستان صحرایی با کمک ارتش جمهوری اسلامی ایران راه اندازی کنیم.
به گزارش ایلنا از کاشان، علی اکبر مرتضایی بیان داشت: به دلیل ضرورت راه اندازی بیمارستان صحرایی و طرح این موضوع در جلسات شورای تامین و ستاد شهرستانی پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا و بررسی ابعاد مختلف موضوع از نظر امنیتی، بهداشتی، فرهنگی و اقتصادی، وضعیت شهرستان برای ارتش جمهوری اسلامی ایران تشریح شد تا از جهت استقرار بیمارستان صحرایی کمک های لازم اخذ شود.
فرماندار ویژه شهرستان کاشان اظهار داشت: متاسفانه در سال گذشته آنطور که باید و شاید برخی از هیات مذهبی موارد بهداشتی را رعایت نکردند، اما امسال وضعیت حاضر شهرستان را برای هیاتهای مذهبی انعکاس و انتقال داده و توجیه شده اند و در صورتی که هیات مذهبی پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند با مسوولین آنها طبق قانون از طریق دستگاه های نظارتی و قضایی برخورد خواهد شد.
مرتضایی افزود: نحوه عملکرد هیات های مذهبی، توسط تیم بازرسی و نظارت نامحسوس که از سوی فرمانداری تعیین شده، در سطح شهر رصد می شود و در صورت مشاهده تخلف سریعا گزارش و از طریق نیروی انتظامی از ادامه فعالیت شان جلوگیری خواهیم کرد.
رئیس ستاد شهرستانی پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا تصریح کرد: هر گونه توزیع نذری و غذا یا برپایی ایستگاه صلواتی ممنوع است و متخلفین به مراجع قضایی معرفی می شوند.
فرماندار کاشان تاکید کرد: صدور مجوز های تردد به حداقل رسیده و فقط از طریق سامانه و برای موارد قضایی و درمانی و آن هم محدود امکان صدور برگه تردد وجود دارد.
مرتضایی درباره وضعیت بیمارستان شهید بهشتی اظهار داشت: متاسفانه ۲۵ درصد مازاد بر تعداد تخت در بیمارستان شهید بهشتی بیمار بستری شده است و ضرورت دارد مردم و مسئولین هیات مذهبی نهایت همکاری را با بازرسین بهداشتی داشته و پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک را رعایت کنند.
فرماندار کاشان درباره وضعیت واکسیناسیون و دارو گفت: در زمینه دارو و سرم در حال حاضر از ذخیره استراتژیک استفاده می کنیم و برای تامین واکسن نیز مشکلی نداریم و تاکنون حدود 88،000 عدد واکسن به شهروندان جامعه هدف تزریق شده است.