مدیرعامل سازمان میادین و میوه و ترهبار شهرداری تهران:
سه برابر بیشتر از میانگین جهانی ظروف پلاستیکی تولید میکنیم/ تخفیف سازمان میادین میوه و ترهبار به کسانی که از کیسه پلاستیکی استفاده نکنند
مدیرعامل سازمان میادین و میوه و ترهبار شهرداری تهران با اشاره به آمار بالای تولید و مصرف پلاستیک در کشور تصریح کرد: کسانی که از کیسه پلاستیکی در میادین میوه و ترهبار استفاده نکنند تخفیف میگیرند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، عبدالحسین رحیمی (مدیرعامل سازمان میادین و میوه و ترهبار شهرداری تهران) صبح امروز در مراسمی که به مناسبت روز بدون نایلکس برگزار شد، گفت: شورای شهر به عنوان نهاد قانونگذار سال ۸۸ شهرداری تهران را موظف میکند تا در الگوی مصرف کیسههای پلاستیکی تغییری ایجاد کند و ستاد محیط زیست و دستگاههای ذیربط موظف میشوند اقدامات لازم را انجام دهند.
مدیرعامل سازمان میادین و میوه و ترهبار شهرداری تهران ادامه داد: بر اساس مصوبه شورا قرار شد در میدان مرکزی ما یک واحد تولیدی نایلکس شکل بگیرد تا با استفاده از تکنولوژی جدید و نانو نایلکسهای تجزیهپذیر و پایه گیاهی تولید کند.
وی ادامه داد: در ابتدا فقط ۲۰ درصد تولید نایلکس تجزیهپذیر و پایه گیاهی داشتیم که امروز به صد در صد افزایش یافته است؛ یعنی ۵۰ درصد پلاستیکها تجزیهپذیر و ۵۰ درصد دیگر گیاهی هستند.
رحیمی افزود: بر اساس گزارشهای انجمن فرآوری پلاستیک اروپا، سالانه ۳۰۰ میلیون تن ظرف پلاستیکی در دنیا تولید میشود و متاسفانه ایران جزو ۱۰ کشور نخست در زمینه مصرف ظروف پلاستیکی است و سه برابر بیشتر از میانگین جهانی ظروف پلاستیکی تولید میکند.
مدیرعامل سازمان میادین و میوه و ترهبار شهرداری تهران با تاکید بر اینکه شهروندان باید در راستای سلامت خود و محیط زیست اقدام کنند با اشاره به اقدامات مدیریت شهری در این خصوص تصریح کرد: از خرداد امسال در تمامی میادین میوه و ترهبار اگر خریداران از کیسه پلاستیک استفاده نکنند به ازای هر کیسه ۵۰ تومان تخفیف میگیرند.
وی ادامه داد: یعنی اگر کسی ۱۰ کیلو میوه یا مایحتاج خود را از میادین تهیه کند ۵۰۰ تومان تخفیف میگیرد به شرطی که از کیسه پلاستیکی استفاده نکرده باشد.
مدیرعامل سازمان میادین و میوه و ترهبار شهرداری تهران در انتها خاطرنشان کرد: از سال ۹۰ در تمامی مراکز میدان میوه و ترهبار نایلکس تجزیه پذیر توزیع شده و در حال حاضر ۱۰۰ نایلکس های توزیع شده در سازمان میادین تجزبه پذیر یا پایه گیاهی هستند.