خبرگزاری کار ایران

آیت‌الله حسینی مازندرانی مطرح کرد:

طلبه نباید سراغ مشاغلی مانند مسافرکشی و فروشندگی برود/ وضعیت درس خواندن و تحقیق از سوی طلاب تاسف‌بار است

طلبه نباید سراغ مشاغلی مانند مسافرکشی و فروشندگی برود/ وضعیت درس خواندن و تحقیق از سوی طلاب تاسف‌بار است
کد خبر : ۸۱۰۵۷۹

تولیت حوزه علمیه امام‌حسین(ع) شهر ری گفت: طلبه نباید سراغ مشاغلی مانند کار با ماشین (مسافرکشی) و فروشندگی برود.

 به گزارش ایلنا، آیت‌الله "سیدرضا حسینی مازندرانی" در آیین افتتاحیه حوزه علمیه امام حسین (ع) شهر ری که امروز (دوشنبه، ۲۵ شهریورماه) در مسجد و حوزه علمیه امام حسین(ع) برگزار شد، با بیان اینکه طلبه باید متدین، مومن و انقلابی باشد و بطله نباشد، اظهار کرد: ایمان و عمل لازم و ملزوم همدیگر هستند بنابراین طلبه‌ای که اهل تدین، ایمان، تحقیق و نویسندگی نباشد، بهتر است سراغ کار دیگری برود. امروزه وضعیت درس خواندن و تحقیق از سوی طلاب، تاسف‌بار است. طلبه بنابر سخن حضرت امام خمینی (ره) باید زی طلبگی را رعایت کند.

این استاد اخلاق حوزه علمیه افزود: طلاب باید در امور خیر بر سایر گروه‌های مردم، سبقت بگیرند "فاستبقو بالخیرات." طلبه باید اهل نماز شب و تهجد و زیارت عاشور باشد زیرا این امور موجب توفیق فرد و نورانی شدن قلب او و شکست دشمن می‌شود. امام زمان(عج) خطاب به سیدرشتی، قرائت نافله، زیارت عاشورا و زیارت جامعه کبیره را توصیه فرمودند.

این فقیه مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اظهار کرد: طلبه باید تمام وقت در مدرسه علمیه حضور داشته باشد و تحصیل و تحقیق را کار اصلی خود بداند. طلبه باید برای عالم شدن تلاش کند زیرا مردم، روحانیون باسواد را همه جوره مورد حمایت قرار می‌دهند و برای او احترام ویژه ای قائل می‌شوند. مردم احترامی برای روحانی بی‌سواد قائل نیستند.

تولیت حوزه علمیه امام حسین (ع) شهر ری اضافه کرد: طلبه‌ای که اهل تقوی و زی‌طلبگی نباشد به درد اسلام و انقلاب اسلامی نمی‌خورد. امام صادق (ع) فرمودند "با کسی رفت و آمد داشته باشید که شما را به یاد خدا بیندازد." برخی طلبه‌ها در انتخاب هم‌نشین خود دقت ندارند و مسیر زندگی‌شان به سوی تباهی می‌رود.

وی ادامه داد: منبر و تبلیغ طلبه و روحانی بی‌تقوی هیچ اثری در باورها و قلوب دیگران ندارد. کسی که اهل عمل و اخلاص نباشد کلامش بی‌تاثیر خواهد بود.

امام جماعت مسجد و تولیت حوزه علمیه امام حسین (ع) بیان کرد: مراجع معظم تقلید با ممارست به تقوی، اخلاص، نماز شب، تهجد، زیارت عاشورا و نافله و همچنین جدیت در مطالعه، مباحثه و پژوهش در دوران طلبگی شان، به درجه اجتهاد و فقاهت رسیده‌اند. بدون تلاش نمی‌شود به جایی رسید. اطلاع دارم پدر برخی از طلاب، به سختی کسب درآمد می‌کنند و با هزار و یک سختی و گرفتاری، هزینه تحصیل طلبه خود را تامین می‌کنند، ولی فرزندشان نسبت به لوازم و شرایط اولیه و بدیهی طلبگی، کم توجه هستند.

این فقیه مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) گفت: اگر طلبه به قصد قربت و کسب رضایت الهی درس بخواند، امام زمان (عج) زندگی او را تامین می‌کند. طلبه نباید سراغ مشاغلی مانند کار با ماشین (مسافرکشی) و فروشندگی برود. طلبه باید زندگی خود را وقف خدمت به دین و انقلاب اسلامی کند و در مسیر فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری حرکت کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز