رئیس دانشگاه صنعتی قوچان مطرح کرد:
رویکرد دانشگاه بر مهارت آفرینی دانشجویان استوار است

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان هدف و رویکرد دانشگاه در آینده را افزایش توانمندی ها و مهارت آفرینیهای دانشجویان و فارغ التحصیلان خود دانست.
به گزارشخبرنگار ایلنا از قوچان، علی اصغر بهشتی در نشست خبری از تغییر شرایط جامعه خبر داد و با اشاره به سال رونق تولید گفت: قطعا فلسفه این نامگذاری بر این است که به توانمندی های داخلی توجه ویژه شود و نقش دانشگاه نیز مهم تر از بخشهای دیگر است.
وی همچنین با تاکید بر این موضوع که آمریکا با اعمال تحریم و زور گوییهای منطقه سعی بر در تنگنا قرار دادن ایران دارد، گفت: اتفاقات افتخار برانگیزی اخیرا در منطقه در حال رویداد است که نشان دهنده تدبیر نظام و در راس آن مقام رهبری است که قطعا این اتفاقات به نفع ایران رقم خواهد خورد.
رئیس دانشگاه صنعتی قوچان از شرایط سخت اقتصادی و بیکاری جوانان که مردم را آزار میدهد سخن گفت و خاطر نشان کرد: قطعا اگر مردم شرایط را خوب درک کنند تحمل اوضاع راحت تر خواهد بود و این امر خطیر به عهده خبرنگاران است چرا که آنها باید ایجاد امید در جامعه کنند و جامعه را به اتحاد و همدلی سوق دهد و نباید رسانه ها وارد تفرقه افکنی ها شوند.
وی با بیان اینکه گرچه قوچان تاریخ افتخار آفرینی دارد اما گلایه های مردم از شرایط فعلی زیاد است و به جایگاه واقعی خود نرسیده است، اذعان داشت: خبرنگاران باید سعی بر انتشار اخبار مثبت از قوچان داشته باشند چرا که این امر باعث جذب سرمایه گذار می شود.
این مقام علمی از کمبود اعتبارات و بودجه در سطح وزارت علوم و سیاست های انقباضی این وزارتخانه خبر داد و بیان کرد: در شرایطی که وزارت علوم سعی سیاست هایی تبیین کرده بود تا از گسترش بی رویه دانشگاهها جلو گیری شود، دانشگاه صنعتی بخاطر پتانسیل و ظرفیت بالایی که داشت شامل این سیاست های انقباضی نشد.
وی با عنوان اینکه دانشگاه صنعتی قوچان از سایر دانشگاه های باقدمت بالا جلو تر است ، یاد آور شد: در استان علاوه بر دانشگاه فردوسی و حکیم سبزواری دو دانشگاه دیگر استقلال کامل خود را حفظ کرده اند آن هم دانشگاه هنر نیشابور و دانشگاه صنعتی قوچان است.
علی اصغر بهشتی همچنین در این نشست به رویکرد دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت : هدف و رویکرد ما در دانشگاه در بخش آموزش فارغ التحصیلان و افزایش توانمندی و مهارت آفرینی دانشجویان است.
وی در این باره ادامه داد: ما در دانشگاه صنعتی قوچان کالج های دانشگاهی را با مجوز وزارت علوم راه اندازی کرده ایم که در آن توانمندی دانشجویان در رشته های تحصیلی خود و مهارت آفرینی آنان افزایش می باید.
رییس دانشگاه صنعتی قوچان از رابطه دانشگاه با صنعت سخن گفت و مطرح کرد : در تمام دنیا صنایع به سمت دانشگاه ها میروند و مشکلات شان را با دانشگاه ها در میان میگذارند اما در ایران برعکس جا افتاده و در این بخش خیلی ضعیف عمل کرده ایم که این امر به دانشگاه ها نیز لطمه وارد میکند.
وی از همکاری های دانشگاه صنعتی قوچان با صنایع و کارخانه ها خبر داد و اظهار داشت : ما با تمام وجود اعلام آمادگی کرده ایم و در کارگروه های مختلف صنعتی به صورت داوطلبانه شرکت می نماییم.
بهشتی افزود : تفاهم نامه هایی با بخش های مختلف صنعتی امضا شده است و با کارخانه دوچرخه سازی، صنعت و معدن و جهاد کشاورزی نیز همکاری و تفاهم نامه هایی صورت گرفته و حتی در خارج از استان نیز فعالیت های دانشگاه گشترش یافته است.