در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛
تولید بیش از دو هزار کیلوگرم گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری
![تولید بیش از دو هزار کیلوگرم گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/PsOoRIzuQ4fa/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pqPDTf52vxhd7otfNPZWXfo,/images+%285%29.jpg)
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در فروردین سال جاری دو هزار و ۶۶۴ کیلوگرم گوشت مرغ در استان تولید شد.
عباس میر احمدی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا اظهارداشت: در استان ۲۱۸ واحد مرغداری موجود است که تنها از این تعداد ۲۱۰ واحد فعال است و در تلاشم که زیرساخت فعالیت ۸ واحد دیگر هم فراهم شود.
وی افزود: ظرفیت جوجهریزی در هر دوره پنج میلیون و ۱۶۹ هزار و ۴۲۰ قطعه است که از این میزان چهار میلیون و ۹۵۲ هزار و ۳۰۰ قطعه فعال است.
میراحمدی میزان اشتغال مستقیم در بخش طیور گوشت استان را ۴۹۵ نفر اعلام کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در فروردین ماه سال جاری یک میلیون و ۲۱۱ هزار قطعه جوجهریزی انجام و دو هزار و ۶۶۴ کیلوگرم گوشت مرغ در استان تولید شد که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۳ درصد افزایش یافته است.