خبرگزاری کار ایران

مشاور وزیرآموزش و پرورش مطرح کرد:

​جریان عاشورا الگوی مؤثری برای تربیت دینی کودکان است

​جریان عاشورا الگوی مؤثری برای تربیت دینی کودکان است
کد خبر : ۱۵۰۵۸۰۳

​دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌علمیه و آموزش و پرورش گفت: می‌توانیم با الگو قرار دادن جریان عاشورا، گام‌های مؤثری در امر تربیت دینی کودکان و فرزندانمان برداریم.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام حمید نیکزاد ضمن تسلیت تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: حال که امسال و چند سال دیگر ایام محرم و صفر در تابستان و اوقات فراغت دانش‌آموزان قرار گرفته خانواده‌ها، مدیران، مربیان ومبلغان دلسوز، فرصت بیشتری جهت تربیت عاشورایی کودکان و نوجوانان به دست آورده‌اند.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌علمیه و آموزش و پرورش ادامه داد: باید از تمام فرصت‌ها بهره جست و جلوه‌های حرکت امام حسین(ع) و یاران باوفایش را به تصویر کشید، زیرا ذکر وقایع محرم و صفر به ویژه مصائب عاشورا، اگرچه شور و احساسات انسان را بر می‌انگیزاند، امّا این شور و احساسات زمینه‌ساز پرورش انسان و رشد ملکات نفسانی می‌شود و شایسته است از این فرصت به نحو مطلوب در جهت تربیت کودک و نوجوان استفاده شود.

نیکزاد بیان کرد: طبیعی است در فصلی قرار داریم که مدارس از لحاظ آموزشی تعطیل است، اما به تعبیر شهید باهنرتربیت هرگز تعطیل نمی‌شود و فراموش نکنیم مدرسه به تنهایی نمی‌تواند ازعهده تعلیم و تربیت برآید و همه کمبودها را جبران نماید.

مشاور وزیرآموزش و پرورش یادآورشد: بر اساس سند تحول بنیادین، بسیاری از نهادها، فرهیختگان حوزه و دانشگاه، خانواده و سایر مجموعه‌های فرهنگی، تبلیعی، رسانه‌ای، تربیتی می‌بایست در به سرانجام رساندن بار سنگین تعلیم و تربیت فعال باشند و به آموزش و پرورش کمک کنند.

نیکزاد گفت: اکنون که پایگاه‌های اوقات فراغت فعال هستند و خوشبختانه طلاب و روحانیون جوان نیز در فصل تبلیغی قراردارند، شایسته است با تلاش مضاعف و بهره‌گیری ازانفاس قدسی شهدای کربلا، فرزندان را شجاع، کوشا، دین محور،آزاده، خانواده دوست، ظلم ستیز و داری هویت دینی در مکتب عاشورا تربیت کنیم.

وی گفت: سبک زندگی امام حسین علیه السلام و شهدای کربلا به گونه‌ای است که پیام‌های این حماسه جاودان در طول حیات بشر همواره موجب رشد و پیشرفت بوده است.

مشاور وزیرآموزش و پرورش ابزار هنر را لازمه بصیرت افزایی دانش‌آموزان با فلسفه قیام امام حسین(ع) دانست و افزود: به مربیان پایگاه‌های اوقات فراغت توصیه می‌شود به شیوه‌های هنری متعدد پیام عاشورا را به نسل جدید منتقل کنند.

نیکزاد یادآورشد: واقعه کربلا نه یک حادثه بلکه یک دانشگاه بزرگ تربیتی و واقعه‌ای است که بسیاری از آموزه‌های مهم دینی را در بر دارد، و ما می‌توانیم با الگو قرار دادن جریان عاشورا، گام‌های مؤثری در امر تربیت دینی کودکان و فرزندانمان برداریم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاری‌های حوزه‌علمیه و آموزش و پرورش، وی با اشاره به نگاه حضرت امام حسین(ع) نسبت به فرزندان خود، اصحاب وحتی بالاتر، در برخورد اولیه با دشمنانش، گفت: این نگاه آن هم در بحبوحه جنگ یک نگاه متعالی تربیتی است و جهان خشکیده از معنویت امروز نیازمند چنین آموزه‌هایی می‌باشد و زمانی که فکر کودک و نوجوان با آموزه‌های عاشورایی عجین باشد و از آرمان‌های حسینی الهام بگیرد، در موقعیت‌های مختلف زندگی اجتماعی خود رفتار و کنشگری مثبت ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز