معاون استاندار کردستان مطرح کرد:
ارتقای سلامت جامعه با مشارکت تمامی نهادهای دولتی امکانپذیر است
![ارتقای سلامت جامعه با مشارکت تمامی نهادهای دولتی امکانپذیر است](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/00DAfHWJjfya/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pqY7hHEIxIUA7otfNPZWXfo,/%D8%AE%D9%88%D8%B4+%D8%A7%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84.jpg)
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان گفت: ارتقای سلامت در جامعه تنها محدود به نقش وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی نیست.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین خوشاقبال روز یکشنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سنندج گفت: ارتقای سلامت در جامعه تنها محدود به نقش وزارت بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی نیست بلکه برای به عینیت رسیدن این مهم تمامی دستگاهها بسیج شوند.
وی درباره آلایندهها و بهویژه ریزگردها اظهار داشت: این پدیده در کشور و استان تبعات جبرانناپذیری را به همراه داشته که ریشهیابی همهجانبه و واکاوی و نیز ارائه راهکار از سوی کارشناسان و متخصصان نیاز و بلکه ضروری است.
خوش اقبال با اعلام آمادگی کامل استانداری از حوزه بهداشت و درمان، گفت: برای به فعلیت رسیدن و ارتقای این مهم در جامعه میطلبد جلسات کارگروه به صورت پیوسته و مداوم تشکیل شود.
معاون سیاسی و امنیت استاندار کردستان تاکید کرد: در این راستا باید اطلاعات مورد ملاک و ارزش از پیش در اختیار دستگاههای متولی و مربوطه نهاده شود تا بتوانند عملکرد بهتری در پاسخگویی داشته باشند.
خوش اقبال گفت: برخی پروژههای مشکلدار نیاز به بازدید مستمر برای به نتیجه رساندن و رفع موانع و مشکلات دارد از اینرو باید این امر در دستور کار متولیان واقع شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این جلسه گفت: تهیه غذایی سالم نیازمند در فرآیند خاصی از سوی تولیدکنندگان و نظارت مداوم جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی است.
سیامک واحدی با بیان اینکه آلودگیها به دو نوع صنعتی و طبیعی تقسیم میشوند، تصریح کرد: دفتر مدیریت بحران با ساختار جدید راهاندازی میشود تا بحرانهایی که به جوامع بشری تحمیل میشود، را مطالعه کنیم.