خبرگزاری کار ایران

افزایش ۴۵۰۰ میلیارد ریالی سرمایه صندوق کارآفرینی امید

افزایش ۴۵۰۰ میلیارد ریالی سرمایه صندوق کارآفرینی امید
کد خبر : ۹۶۹۵۰۳

جلسه هیأت امنای صندوق کارآفرینی امید با حضور واعظی سرپرست نهاد ریاست جمهوری، سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان و دیگر اعضای هیأت امناء و مدیرعامل و هیأت مدیره برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، در این جلسه گزارش عملکرد و صورت‌های مالی منتهی به سال 98 صندوق ارائه و افزایش 4500 میلیارد ریالی سرمایه صندوق کارآفرینی امید تصویب شد.

اصغر نوراله زاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد صندوق در طی سالهای 93 تا 98 از رشد 107 درصدی در کل تسهیلات پرداختی، رشد 62 درصدی در تعداد تسهیلات پرداختی خبر داد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی از محل اعتبار تسهیلات اشتغال پایدار روستائیان و عشایر اظهار داشت: در سال گذشته 11هزار و 410 فقره تسهیلات اشتغال روستایی با اعتباری به مبلغ 11110 میلیارد ریال پرداخت شد و در مجموع در سال‌های 93 تا 98 پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی نسبت به سنوات گذشته با 154 درصد رشد همراه بوده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید همچنین به تشریح شش مدل بومی و اختصاصی تأمین مالی خرد کسب و کارها اعم از مدل هر روستا- یک محصول، مدل صندوق خرد محلی، مدل پشتیبان، مدل روستای بدون بیکار، مدل مشارکتی و مدل برند پرداخت و ضمن بیان ویژگیها و اهداف دنبال شده در هر مدل به نمونه‌های موفق اجرا شده در سطح کشور اشاره نمود.

نوراله زاده افزود: یکی از شاخص‌های سنجش توان نهادهای مالی در بازپرداخت تسهیلات، شاخص میزان وصولی به انتظار وصول است که این شاخص در سال 98 بیش از 100درصد بوده است، که به معنای بالاتر بودن میزان وصول مطالبات از انتظار وصول است.

‌وی همچنین با اشاره به اهم برنامه‌های صندوق در سال 99 از ایجاد صندوق‌های خطر پذیر، راه‌اندازی باشگاه مشتریان و کانون‌های کارآفرینی و ایجاد شتاب دهنده‌های کسب و کار و... خبر داد.

محمود واعظی، سرپرست نهاد ریاست جمهوری در ادامه این مراسم ضمن قدردانی از عملکرد بسیار موثر و هدفمند صندوق کارآفرینی امید با اشاره به بازدید از طرح‌های صندوق در استان‌های مختلف و رضایت مردم و مسئولین از عملکرد صندوق اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید عملکرد بسیار رضایت بخشی در تامین مالی خرد کسب و کارها و علی‌الخصوص مشاغل روستایی داشته که باعث شده است این صندوق تبدیل به یک نهاد موثر در تامین مالی طرح‌های روستایی و ایجاد روستاهای بدون بیکار گردد.

وی در ادامه نوآوری در مدلهای تامین مالی و رشد عملکرد صندوق و بالا بودن میزان وصول مطالبات صندوق نسبت به انتظار وصول که حاکی از پرداخت هدفمند تسهیلات و ایجاد اشتغال پایدار می‌باشد را از دیگر نقاط مثبت این گزارش برشمرد.

در ادامه این گزارش صورتهای مالی و گزارش بازرس و حسابرس قانونی قرائت شد و با توجه به مطلوب بودن صورت‌های مالی مورد تصویب هیأت امناء قرار گرفت.

تصویب طرح تفکیک فعالیت‌های تامین مالی قرض‌الحسنه از طریق ایجاد صندوق قرض‌الحسنه چند شعبه‌ای زیر مجموعه صندوق کارآفرینی امید با تامین مالی توسعه ظرفیت‌های جدید کسب و کار از طریق ایجاد شتاب‌دهنده‌ها و صندوق‌های خطر پذیر و مراکز حمایتی و توسعه کسب و کارهای نوین و جدید از دیگر مصوبات این نشست بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز