خبرگزاری کار ایران

مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی وزارت کار:

رتبه برتر استان فارس در ایجاد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی/ چشم انداز "هر کارگر و کارفرما عضو یک تشکل"

رتبه برتر استان فارس در ایجاد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی/ چشم انداز "هر کارگر و کارفرما عضو یک تشکل"
کد خبر : ۹۶۲۹۴۱

مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجمع انتخابات کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی و استادکاران استان فارس گفت: خوشبختانه این استان از جمله استان‌های برتر در رشد کمی و کیفی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی بوده و در این زمینه عملکرد خوبی داشته است.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس، «فرزاد یوسفی» مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدف از سفر به استان‌های کشور را بررسی فعالیت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در شرایط کرونا دانست و افزود: اداره کل استان فارس در ایجاد توسعه تشکل‌ها به رتبه برتر و رتبه سوم کشوری دست یافته و این موفقیت را مرهون مدیریت مناسب مقامات عالی استان، مدیرکل محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همکاری و تعامل خوب تشکل‌های استان با اداره کل استان می‌باشد که نتیجه آن موجب کاهش تنش‌های کارگری در این استان شده است.

وی به موضوع چشم انداز "هر کارگر و کارفرما عضو یک تشکل"اشاره و بیان کرد: تحقق این موضوع می‌تواند ما را در جهت توسعه و تقویت تشکل‌ها هدایت و رهنمون سازد.

مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی گفت: در طی ۷ سال گذشته اقدامات خوبی در توسعه کمی و کیفی تشکل‌ها صورت گرفته و امروز شاهد رشد ۷۱ درصدی نسبت به سال ۹۳ هستیم اما این رشد برای شاغلین کارگری کافی نیست و ما بدنبال افزایش ضریب نفوس و نفوذ هستیم.

یوسفی ادامه داد:ما بدنبال توسعه تشکل ها برای شاغلین کارگری و تحت پوشش قرار دادن آنها هستیم و این با همکاری کارگران، کارفرمایان و دولت از طریق گفتگوی اجتماعی و تقویت سه‌جانبه‌گرایی محقق می‌شود. 

وی بیان کرد: در حال حاضر تاسیس کانون‌های کارگران بازنشسته به حد مطلوب خود رسیده و با تشکیل ۳۴۵ کانون کارگران بازنشسته ۹۶ درصد کشور در سطح شهر، شهرستان و استان دارای تشکل به عنوان کانون کارگران بازنشسته هستند. به طوری که تمامی جامعه کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران کشور را تحت پوشش خود قرار داده‌اند.

یوسفی به نقش موثر تشکل‌های کارگری و کارفرمایی اشاره کرد و گفت: از آنجا که‌ تشکل‌ها از نزدیک با مسائل حرفه‌ای و اقتصادی کارگران و کارفرمایان مواجه هستند، می‌توانند به واسطه مشارکت و تخصصی که دارند در تصمیم‌گیری‌های دولت مفید واقع شوند.

وی با بیان اینکه این تشکل ها برای بهبود وضع اقتصادی و حفظ منافع کارگران شکل گرفته است، افزود: حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در مراجع تصمیم‌گیری شورایعالی کار، حفاظت فنی، اشتغال، تامین اجتماعی و همچنین حضور آنها در مراجع تشخیص، حل اختلاف برای دفاع از حقوق جامعه کارگری و کارفرمایی مثمرثمر است.

مدیر کل سازمان های کارگری و کارفرمایی با بیان این که ۴۳۰ انجمن صنفی کارگری ساختمانی تشکیل شده که از بزرگترین تشکل های کارگری در کانون انجمن‌های صنفی کارگران ایران می‌باشد، گفت: این تعداد تشکل جهت ساماندهی کارگران ساختمانی و پیگیری حقوق آنها برای بیمه تامین اجتماعی و مطالبات آنها ایجاد شده است.

وی ضمن تشکر و قدر دانی از کانون کارگران ساختمانی استان فارس ادامه داد: این کانون به نحو شایسته‌ای در این خصوص فعالیت نموده و با ایجاد مکانی مناسب و در خور کارگران ساختمانی بنام" شهید برونسی" برای پیگیری مطالبات این قشر زحمتکش اقدام نموده که واقعا قابل تقدیر و قدردانی است.

یوسفی افزود: برای تامین مسکن کارگران به خصوص کارگران زحمتکش ساختمانی که معمولا فاقد مسکن هستند، معاونت محترم فرهنگی، اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با برنامه‌ریزی‌ها و با برگزاری جلسات متعدد با حضور و مشارکت نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی بدنبال تامین مسکن برای کارگران عزیز و زحمتکش بخصوص کارگران ساختمانی می‌باشند و در همین راستا مقرر شده که بر اساس شرایط خاص و با معرفی و پیگیری کانون انجمن صنفی کارگران و استادکاران ساختمانی استان فارس، برای تامین و اختصاص سهمیه‌ای به این استان برنامه‌ریزی‌های لازم صورت بگیرد.

مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی با اشاره به شعار سال "جهش تولید" گفت: یکی از مولفه‌هایی که می‌تواند به جهش تولید کمک کند، تعامل و همکاری مناسب بین کارگر و کارفرماست که در صورت توجه کارفرمایان به خلاقیت کارگران و نوآوری در تفکرات ارزشمند و نظرات مفید آنها تحقق بیشتری می‌یابد.

وی افزود:کارفرمایان باید اجازه بدهند تا کارگران هم بتوانند بزرگ فکر کنند و آنها نباید تنها بدنبال این باشند که کارگران فقط روی وظایفشان تمرکز کنند چراکه خلاقیت آنها می‌تواند تحول بزرگی در کمک به جهش تولید داشته باشد. 

یوسفی گفت‌: انتظار ما از کارفرمایان محترم واحدهای تولیدی،صنعتی و خدماتی این است که برای ایجاد تشکل برای خودشان با کارگران همکاری کنند و با بهره‌گیری از استعداد، خلاقیت و پیشنهادهای آنها در بهبود کیفیت کار نهایت استفاده را ببرند چرا که به تجربه ثابت شده که این شیوه، بازدهی مناسبی را به دنبال دارد، از این رو قشر نمایندگان کارگری به عنوان بازوان قدرتمند در کنار کارفرمایان محسوب می‌شوند و می‌توانند به بهره‌وری کار و تولید کمک کنند. 

مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی به رشد ۵۲ درصدی در ایجاد تشکل‌های کارفرمایی اشاره کرد و با بیان اینکه خواستار همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تاسیس هر چه بیشتر تشکل‌های کارگری هستیم، گفت: همانطور که کارفرمایان محترم بدنبال تشکل کارفرمایی برای حرفه و صنعت خود بوده و برای مزیت تشکل‌های صنفی چه به صورت عام و چه بصورت تخصصی برای مطالبات خود اقدام می‌نمایند، خواستار همکاری با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای تاسیس تشکل‌ها برای کارگران عزیز و شریف نیز می‌باشیم.

وی در پایان ضمن تشکر و قدردانی از جامعه کارگری و مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی این استان بیان کرد: ما از کارگران، کارفرمایان و نماینده‌های صنفی انتظار داریم که در این شرایط حساس با همدلی، اتحاد و تعامل با یکدیگر فعالیت‌های خود را به نحو موثرتری به ثمر برسانند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز