میرزایی:
تسهیلات پرداختی کرونا به بخش گردشگری کافی نیست
افزایش خطرات بیماری کرونا و تداوم رکود بخش گردشگری، روشن است حمایتهای مصوب از جمله تسهیلات پرداختی کرونا، کافی نیست و باید اقدامات جدیدی برای این بخش دردستور کار قرارگیرد.
به گزارش ایلنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی، حجت الله میرزایی (معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در نشست کارگروه تخصصی گردشگری و صنایع وابسته که در هتل هما برگزار شد، گفت: در حال تهیه پیشنهاد اقدامات حمایتی جدید به صورت مشترک از سوی وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی برای ارائه به ستاد اقتصادی کرونا هستیم.
میرزایی گفت: زنجیره نسبتاً کاملی از خدمات گردشگری در صندوقهای بازنشستگی وابسته شامل، حمل و نقل ریلی، هوایی، اقامتی و هتلداری و خدمات آژانس در سطوح مختلف وجود دارد.
وی بر لزوم هم افزایی بیشتر در مجموعههای یاد شده برای بهرهبرداری از ظرفیتهای درون بخشی و برنامهریزی تلفیقی مناسب برای کاهش آسیبها تاکید کرد.
در این نشست که مدیران مرتبط با صنعت گردشگری نیز حضور داشتند، علی رحیم پور، مدیرعامل هگتا (هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی) ضمن ارائه گزارشی از تاثیر کرونا بر گردشگری جهانی، نتایج مطالعات صورت گرفته از سوی صندوق بازنشستگی کشوری درخصوص تاثیر تحریمها بر صنعت گردشگری کشور را تشریح کرد.
پیامدهای بیماری کرونا بر فعالیتهای صنعت گردشگری و هتلداری صندوقهای بازنشستگی و بررسی مشکلات و چالشهای بنگاههای اقتصادی تابعه در حوزه حمل و نقل ریلی، هوایی، هتلداری و راهکارهای کاهش آسیب وارده به صنایع، از دیگر محورهای اصلی این نشست بود که توسط حاضران در نشست بررسی شد.
مدیران شرکتهای هتلهای هما، ایرانگردی و جهانگردی، آسمان، رجا و آب درمانی محلات در این نشست ضمن ارائه گزارش از آثار کرونا بر بنگاههای خود، تجارب و اقدامات انجام شده برای جذب گردشگران و کاهش آسیبهای مالی را تشریح کردند.
در این نشست مقرر شد سه کمیته کاری ذیل کارگروه تخصصی گردشگری با عناوین «اقتصادی و مالی»، «اجتماعی و بازاریابی» و «کارگروه برنامه ریزی تلفیقی» برای برونرفت از بحران کرونا در صنایع مرتبط در زیرمجموعههای اقتصادی وابسته به صندوقهای بازنشستگی تشکیل و نتایج بررسیها در نشست بعدی در مرداد ماه ارائه شود.