بیانیه جمعی از کارگران هپکوی اراک؛
اگر از کرونا جان سالم به در ببریم، از ویروس ناکارآمدی در هپکو میمیریم/ قیمت سهم بلوکی هپکو را بالا میبرند و بعد برای جلوگیری از افزایش بیرویه قیمت سهم آن را میفروشند!
جمعی از کارگران هپکو اراک با انتشار بیانیهای نسبت به خبر «یک درصد دیگر از سهام بلوکی شرکت هپکو جهت تعادلبخشی و جلوگیری از افزایش بیرویه قیمت سهم و واریز آن به خزانه دولت» اعتراض کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جمعی از کارگران شرکت هپکو طی بیانیهای بابت از دست رفتن تدریجی سهام بلوکی شرکت هپکو انتقاد کردند.
در این بیانیه آمده است: درحالیکه سایه شوم ویروس منحوس کرونا در وانفسای عدم مدیریت بحران، مردم کشور عزیزمان را درگیر خود کرده است، ویروس منحوس دیگری با نام ویروس بیتدبیری، رانت، عدم تعهد، عدم شفافیت و... در حال از بین بردن پیکره بیرمق شرکت هپکو است. با ورود ویروس کرونا تمامی دلسوزان به صف شدند برای مهار آن، ولی متاسفانه بیش از ۱۲ سال از ورود ویروس عدم نظارت برخی مسئولین به شرکت هپکو و کارگرانش گذشته و نه تنها هیچ حرکتی در راستای از بین بردن این ویروس صورت نگرفته است بلکه به تنهایی کارگران هپکو در حال دست و پنجه نرم کردن با ویروس "نفوذ" هستند و متاسفانه تاکنون کلی تلفات مادی و معنوی داشته است.
در ادامه این بیانیه میخوانیم: اخیرا آقای صالح رئیس سازمان خصوصیسازی در مصاحبهای در سایت معدن نیوز از فروش یک درصد دیگر از سهام بلوکی شرکت هپکو جهت تعادلبخشی و جلوگیری از افزایش بیرویه قیمت سهم و واریز آن به خزانه دولت خبر دادهاند. فارغ از این موضوع که طی شش ماه گذشته تمامی مدیران سازمان خصوصیسازی و تمامی مدیران عامل انتصابی اعزامیشان به شرکت هپکو به کمک برخی بازیگران سهم، با تولید اخبار کذب و غیرواقعی از راهاندازی تولید، و بسیج جریان رسانههای خودشان، در پی بهبودِ وضعیت هپکو تنها در راستای افزایش قیمت سهام و تولید واقعی، بودهاند، باید پرسید آیا راه بهتری برای جلوگیری از افزایش بیرویه قیمت سهام نبود؟ آیا نمیشد با جلوگیری از اخبار کذب و یا یک مصاحبه، شفافسازی و به غیر واقعی بودن قیمت سهام اشاره کرد؟
در بخش دیگری از بیانیه کارگران هپکو در اعتراض به فروش یک درصد از سهام بلوکی هپکو میخوانیم: آقایان مسئول در سازمان خصوصیسازی - در شرایطی که بدهیهای شرکت هپکو بعنوان یک صنعت مادر تخصصی ، پیرو همین سیاستهای غلط و بیتدبیرانه به بیش از هزار میلیارد تومان رسیده و عملا تولیدات آن به صفر رسیده و کارگران آن بیش از ۳ ماه مطالبات و عیدی معوق دارند - بهجای تلاش برای رفع مشکلات، با بکار گماردن مدیران ناکارآمد در هپکو و تولید همزمان برخی اخبار کذب، قیمت سهم را بالا میبرند و سپس خودشان در راستای جلوگیری از افزایش بیرویه قیمت سهم، بخشی از سهام کنترلی را به فروخته و وجه آن را به خزانه دولت واریز میکنند.
در بخش دیگری از بیانیه آمده است: آیا تنها راه باقیمانده برای احیای شرکت، فروش بخشی از اموال این شرکت نیمه جان و واریز آن به خزانه دولت بوده است؟ سوال مهم دیگر اینکه اصولا نجات هپکو و راهاندازی خطوط تولید، در این وضعیت بغرنج در کجای استراتژی آقایان قرار دارد؟ و اصولا برنامهای برای شکوفایی هپکو دارند و یا از آنجا که هپکو را سهم دوستان خود میدانند، دولت آن را رها کرده است؟ هرچند که بعید میدانیم اصلا استراتژی وجود داشته باشد و واقعا از این همه تدبیر، نبوغ مدیریتی، سرعت عمل در خدمتگزاری به مردم و امانتداری بیتالمال انگشت حیرت به دهان برده و در عجبیم!
در ادامه در بخشی از این بیانیه آمده است: واقعا آیا اگر کارگران زخم خورده شرکت هپکو از این ویروس کرونا جان سالم به در ببریم، از این همه بیتدبیری و بعضاً خیانت در حق صنایع استراتژیک کشورمان جان سالم به در خواهند برد؟ آقایان نماینده مجلس، از قولهای انتخاباتی شما مبنی بر پیگیری مشکلات هپکو چه خبر؟ از این همه مصوبه طی چند سال گذشته برای نجات شرکت هپکو و نهایتاً مصوبه آذرماه معاون اول رئیسجمهور مبنی بر واگذاری دو هفتهای هپکو به وزارت صمت و ایمیدرو چه خبر؟ کارکنان شرکت هپکو در این شرایط حساس از تمامی سازمانهای نظارتی، قضایی و امنیتی انتظار دارند که با هدف نظارت بر تخلفات موجود در شرکت یکبار برای همیشه ورود جدی و بدون ملاحظه کنند و از اتلاف منابع این سرمایه عظیم ملی، جلوگیری به عمل آورند.