کیانی بختیاری:
ایجاد کلینیکهای صنعتی به منظور اصلاح ساختارهای منابع انسانی، مالی و کسب و کار بنگاهها/ راهاندازی دوره مدیریت صندوقهای بازنشستگی با ایتالیا
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، رویکرد جدید این سازمان را عارضهیابی، آسیبشناسی بنگاه ها و ایجاد کلینیکهای صنعتی به منظور اصلاح ساختارهای مدیریت، منابع انسانی، مالی و کسب و کار بنگاهها عنوان نمود.
به گزارش شاتا، در دیدار ابوالفضل کیانی بختیاری «مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی» و جبارعلی ذاکری «رئیس دانشگاه علم و صنعت»، تفاهم نامه همکاریهای همه جانبه میان طرفین منعقد شد.
کیانی بختیاری در این جلسه ضمن برشمردن توانمندیهای سازمان مدیریت صنعتی در زمینههایی نظیر آموزشهای تخصصی و کاربردی؛ مشاوره و تحقیق، کانونهای ارزیابی مدیران حرفهای، دورههای آمادگی استخدام و توانمندسازی دانش آموختگان، مشاوره و اجرای مدیریت چابکی و استراتژی برای سازمانها و ... اظهار داشت: نخستین رویکرد سازمان در دوره جدید، ایفای نقشهای حاکمیتی، تعریف فعالیتهای مساله محور، تعامل دستگاههای اجرایی با هدف کمک به دولت برای تحقق برنامههای توسعه کشور است و در این راستا آمادگی دارد "مدرسه تولید" را با همکاری دانشگاه علم و صنعت راهاندازی نماید.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، دیگر رویکرد جدید این سازمان را تدوین و توسعه آموزشهای کاربردی معتبر در سطوح بینالملی و همسو با صنایع هدف، عارضهیابی، آسیبشناسی بنگاهها و ایجاد کلینیکهای صنعتی به منظور اصلاح ساختارهای مدیریت، منابع انسانی، مالی و کسب و کار بنگاهها عنوان نمود.
کیانی بختیاری ضمن اشاره به توانمندیهای سازمان مدیریت صنعتی در حوزههای آموزش، مشاوره، مرکز همایشها و ... در خصوص انعقاد تفاهمنامه خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت صنعتی آمادگی دارد تا در تمامی زمینه های مورد توافق از جمله کانون های ارزیابی و دوره های مدیریت حمل و نقل پیشرفته و دوره های کارورزی، در بالاترین سطح، همکاری ها را آغاز نماید.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به برگزاری دورههای بین المللی این سازمان گفت: در حوزه آموزش با دانشگاههای معتبر فرانسه، کانادا و آلمان همکاری داریم، همچنین بسیاری از دورههای جدید از جمله مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان، مدیریت فناوری و نوآوری؛ مدیریت هوا- فضا؛ مدیریت کسب و کارهای کوچک و متوسط با آلمانها، مدیریت صندوقهای بازنشستگی با ایتالیا، مدیریت تحول دیجیتال؛ مدیریت مسئولیت اجتماعی بنگاهها و سازمانها (CSR)؛ مدیریت صنایع معدنی؛ مدیریت نفت و گاز و پتروشیمی را با دانشگاههای کانادا راهاندازی کردهایم.
کیانی بختیاری تصریح نمود: علاوه بر این، سازمان مدیریت صنعتی آماده است در خصوص آیندهپژوهی فناورانه و آموزشهای تخصصی با توجه به سوابق و تجاربی که دارد، با دانشگاه علم و صنعت همکاری نماید.
در این جلسه جبارعلی ذاکری «رئیس دانشگاه علم و صنعت» نیز ضمن بیان فعالیت های این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران، رسالت اصلی خود را تربیت نیروی انسانی، تولید دانش، فناوری و کارآفرینی خلاقانه در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان، مبتنی بر نوآوریهای آموزشی، پژوهشی و مدیریتی میداند و با توجه به موفقیت آن در توسعه تعاملات صنعتی امیدواریم با همکاری سازمان مدیریت صنعتی در زمینه تجاریسازی و انبوهسازی محصولات نیز به این مهم دست یابیم.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط دانشگاه های آلمان با ایران از طریق این دانشگاه علم و صنعت صورت میگیرد و با توجه به تعاملات بینالمللی سازمان مدیریت صنعتی در این زمینه نیز میتوانیم همکاری بسیار خوبی داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت در پایان ابراز امیدواری نمود با انعقاد این تفاهم نامه، همکاری مشترکی در زمینه طراحی و اجرای روش های آموزشی صورت پذیرد که نتایج ارزنده ای عاید ذینفعان، بویژه در حوزه آموزش در سطح کشور نماید.
در پایان طرفین با امضای تفاهم نامه اعلام کردند که حد اعلای تلاش خود را در جهت گسترش توان ملی در حل مشکلات و معضلات علمی- تحقیقاتی و نیل به خوداتکایی ملی مبذول میدارند و از هیچ کوششی در این جهت خودداری نخواهند نمود.