در نشست دوشنبههای فرهنگی و اجتماعی مطرح شد؛
۳۱ هزار شغل در فضای مجازی داریم
یک کارشناس ارتباطات و پژوهشگر فضای مجازی در بیست و چهارمین نشست علمی دوشنبههای فرهنگی و اجتماعی با عنوان «آسیب شناسی فضای مجازی با تاکید بر مشاغل مجازی» گفت: در فضای مجازی، زیرساختهای مناسبی برای توسعه مشاغل مجازی وجود دارد و همین اینک در ایران ۳۱ هزار شغل در فضای مجازی و ۳۰ هزار تیم توسعه دهنده «اپ» داریم.
به گزارش ایلنا، حمید ضیاییپرور افزود: فضای مجازی، واقعی ترین فضاست که در محیط خود در جریان است و ابزارهای ارتباطی متفاوتی نسبت فضای غیرمجازی دارد.
او با اشاره به اینکه «دگرگونی محتوا» در فضای مجازی از سرعت بسیار بالایی برخوردار است، اظهار داشت: یکی از آسیبهای مهم این فضا از بابت عدم آگاهی درباره نحوه استفاده از اینترنت و محتوای فضای مجازی است.
ضیاییپرور افزود: تا چند سال قبل، محتوا را شامل عکس و متن تعریف میکردند، اما امروزه محتوا تبدیل به مالتی مدیا شده است یعنی انواع فرمت ها همانند ویدئو، موشن گرافی، اینفوگرافی و انواع فرمتهایی که ترکیبی از این محتواهاست.
سخنران این نشست علمی با برشمردن ویژگی های شبکههای اجتماعی، تصریح کرد: هویت در شبکههای اجتماعی دچار تعارضاتی نسبت به دنیای واقعی است و تعداد قابل توجهی از کاربران این شبکه ها از هویت های جعلی فردی یا سازمانی استفاده میکنند.
ضیایی پرور تاکید کرد: امروزه مشاغل مجازی نیز به دنبال آسیب هایی که در فضای مجازی وجود دارد، می توانند دچار آسیب شوند. چنانچه با توسعه شبکه های اجتماعی مجازی، اطلاعات محرمانه امکان نشت و افشا پیدا کرده اند و به نوعی شاهد حذف «دوران محرمانگی اطلاعات» هستیم
او افزود: یکی از رایج ترین آسیب ها در حوزه مشاغل مجازی، وجود صفحات تقلبی با اکانت های غیر واقعی است. درحالی که شناخت سره از ناسره و صفحه درست از صفحه تقلبی نیازمند دانش و سواد رسانه ای است. و اغلب کاربران، شناخت کافی از این صفحات و تشخیص آن ندارند و ممکن است در مواجهه با این صفحات دچار آسیب هایی بشوند.