خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر :

آمار بیمه‌شدگان در مناطق سیل‌زده افزایش یافته است/ توسعه روستایی با آب و برق و اینترنت پرسرعت ممکن نمی‌شود

آمار بیمه‌شدگان در مناطق سیل‌زده افزایش یافته است/ توسعه روستایی با آب و برق و اینترنت پرسرعت ممکن نمی‌شود
کد خبر : ۸۱۸۷۷۰

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: تلاش می‌کنیم تا از طریق تبدیل اندوخته‌های خرد به اندوخته‌های هوشمند از پدیده حاشیه‌نشینی و فقر مطلق در روستاها جلوگیری کنیم.

 به گزارش خبرنگار ایلنا، علی شیرکانی در گردهمایی بزرگ صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان و روستائیان و عشایر که امروز (۱۳ مهر ماه) در مرکز همایش‌های هتل قلب تهران برگزار شد، گفت: اصل ۲۹ قانون اساسی بر گسترش پوشش بیمه‌های اجتماعی تاکید کرده است. با توجه به این مهم تلاش کردیم تا فرصت‌های موجود را از طریق صندوق بیمه اجتماعی به فعلیت درآوریم.

وی افزود: هدف ما این است که از کاهش سطح درآمد و افول کیفیت زندگی روستائیان و عشایر جلوگیری کنیم و در این راه تلاش می‌کنیم تا اندوخته‌های خود را به اندوخته‌های هوشمند تبدیل کنیم و این گونه از پدیده حاشیه‌نشینی یا فقر مطلق در روستاها جلوگیری کنیم.

شیرکانی با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی یک میلیون و ۶۲۹ هزار بیمه شده دارد، گفت: ۱۳۰ هزار نفر بیمه شده منفصل از صندوق هستند که بازه جدایی آنها به یک سال نمی‌رسد از این رو به نوعی متصل به صندوق هستند، اما تلاش می‌کنیم که آنها را بار دیگر به صندوق بیمه اجتماعی برگردانیم.

وی افزود: ۴۷۰ هزار نفر به علت فوت یا مسائل دیگر مانند الحاق به سایر صندوق‌های بیمه‌ای از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر جدا شدند.

شیرکانی در مورد استان‌هایی که بیشترین و کمترین جمعیت تحت پوشش را در این صندوق دارند، گفت: آذربایجان شرقی، غربی و فارس بیشترین و البرز قم بوشهر و هرمزگان کمترین پوشش را دارند.

وی با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی ۹۶ هزار و ۳۷۰ مستمری‌بگیر دارد، گفت: به صورت کلی تعداد افرادی که از ما تحت عناوین مستمری بازنشستگی مستمری از کارافتادگی و مستمری بازماندگان دریافت می‌کنند ۲۵۰ هزار نفر هستند.

شیرکانی افزود: ۸۲ درصد از بیمه‌شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مرد و ۱۸ درصد زن هستند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی با بیان اینکه از اردیبهشت ماه امسال تیم جدیدی برای اداره صندوق بیمه اجتماعی در آن مستقر شد، گفت: از اینکه این فرصت را به من دادند تا پوشش بیمه‌ای صندوق را گسترش دهیم ممنونم. ما تلاش می‌کنیم تا دستاوردهای گذشته را حفظ و از فرصت‌هایی که ایجاد شده‌اند نهایت بهره را ببریم.

شیرکانی با مقایسه آمار بیمه‌شدگان در پنج ماهه نخست سال ۹۸ با پنج ماهه نخست سال ۹۷ گفت: در این مدت ۴۱ درصد به آمار بیمه‌شدگان افزوده شده است. همچنین در همین مدت موفق شدیم ارزش پرتفوی صندوق را ۴۱ درصد افزایش دهیم که این نشان از کار علمی و حساب شده دارد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه این صندوق در حال کار و استخراج تحلیل از داده‌های بزرگ است، گفت: داده‌های بزرگ را استخراج و دسته‌بندی کرده‌ایم و بر روی آنها کار می‌کنیم تا خط مشی صندوق را مشخص کنیم.

شیرکانی با تاکید بر اینکه اصلاحات اساسی در آیین‌نامه‌های مربوط به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ضروری است، گفت: این آیین‌نامه‌ها به منظور پایداری صندوق باید مورد بازنگری قرار بگیرند از این رو از نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌خواهیم که به ما یاری برسانند.

شیرکانی با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی به منظور حفظ پایداری صندوق و حفظ تعادل میان منابع و مصارف خود راهکارهایی را اجرا می‌کند، گفت:‌ از جمله این راهکارها وارد نشدن به بنگاه‌داری و فعالیت‌های عمرانی پرریسک است صندوق بیمه اجتماعی باید دارای راهکارهای بلندمدت سرمایه‌گذاری باشد. قصد داریم تا بر روی بازاریابی و برندسازی کار کنیم. همچنین نمی‌خواهیم اجازه دهیم که هزینه‌های طرح‌هایی که در آنها مشارکت می‌کنیم بیشتر از چهار و پنج درصد شود. فعالیت‌های ما باید کاملا در خدمت محصولاتی باشد که به جامعه هدف خود ارائه می‌کنیم. صندوق بیمه اجتماعی سه محصول شامل مستمری بازنشستگی مستمری از کار افتادگی و مستمری بازماندگان را پرداخت می‌کند. تلاش می‌کنیم که محصولات بلندمدتی را که شایسته بازنشستگان باشد به این مجموعه اضافه کنیم و یکسری محصولات کوتاه‌مدت‌تر را هم در آن بگنجانیم تا اثرگذاری بیشتری در میان جامعه هدف خود داشته باشیم.

شیرکانی در ادامه با بیان اینکه آمار بیمه‌شده‌های صندوق بیمه اجتماعی در مناطق سیل‌زده بیشتر شده است، گفت: تا مردم آثار اقتصادی و اجتماعی سیل را دیده‌اند تمایل بیشتری به پوشش‌های بیمه‌ای پیدا کرده‌اند.

شیرکانی افزود: تلاش می‌کنیم در کنار خدماتی که به بیمه‌شدگان خود ارائه می‌کنیم شفافیت را در دستور کار قرار دهیم و با فساد مبارزه کنیم. لازم است که اضافه کنم مجامع شرکت‌های صندوق بیمه اجتماعی حسابرسی شده‌اند و اقدام‌های دیگری هم برای جاری نمودن شفافیت انجام شده است.

وی در پایان با اشاره به اختصاص یک و نیم میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی گفت: باید از بابت تخصیص این میزان به اشتغال روستایی تشکر کنم. ما متوجه هستیم که توسعه روستایی با آب و برق کشیدن و ارائه اینترنت پرسرعت ممکن نمی‌شود چراکه روستاهایی با همه این امکانات خالی از سکنه هستند تلاش ما باید متمرکز بر توسعه اشتغال در این مناطق باشد تا از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز