بخشی از مطالبات کارگران روغن نباتی جهان تا پایان سال پرداخت میشود/ بررسی مشکلات کارخانه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید
به دنبال اعتراضات صنفی روزهای اخیر کارگران کارخانه روغن نباتی جهان، مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطمینان داد که کارفرما حداقل بخشی از مطالبات کارگران را تا پایان سال پرداخت کند.
به گزارش ایلنا، کریم یاوری (مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) درباره پیگیری مطالبات کارگران روغن نباتی جهان در گفتگو با سایر رسانهها گفت: جلسات متعددی در پیگیری مشکلات واحد تولیدی روغن نباتی جهان و کارگرانش از سوی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان برگزار شده که بر اساس آن مشکلات این کارخانه و کارگرانش و در شرف حل و فصل قرار گرفت.
به گفته وی، در جلسهای که اخیرا از سوی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با کارگران و کارفرمای کارخانه روغن جهان در محل شرکت برگزار شد، مقرر شد کارفرما حداقل بخشی از مطالبات کارگران را قبل از پایان سال پرداخت کند وپرداخت مابقی مطالبات به سال آینده موکول شد.
طبق اظهارت یاوری، همچنین مقرر شده که از طریق کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات مربوط به این واحد تولیدی بررسی شود.
به گفته وی، این کارخانه ۹۱ نفر کارگر دارد که کارگران به دلیل نبود مواد اولیه در این مدت کار نمیکردند؛ عمده معضل این واحد مواد اولیه است که باید از طریق وزارت صنعت یا انجمن مربوطه تامین شود.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بر اساس دستور وزیر صیانت از نیروی کار در بنگاههای اقتصادی از جمله بنگاههای اقتصادی مشکلدار در جهت حفظ حیات اقتصادی بنگاهها و پایداری تولید و همچنین تثبیت اشتغال و حل و فصل مشکلات آنها به طور جدی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، افزود: مشکلات بنگاههای اقتصادی در ابتدا باید توسط مدیران، کارفرمایان و سهامداران رسیدگی و به موقع حل و فصل شود، در غیر اینصورت وزارتخانهها و سازمانهای صادرکننده مجوز باید در همراهی با کارفرما به رفع مشکل بپردازند و اگر حل نشد از طریق کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید برای حل و فصل مشکلات بنگاههای اقتصادی اقدام میشود.
این مقام مسئول در وزارت کار ادامه داد: چنانکه مشکلات از طریق مسیر گفته شده حل و فصل نشد و در کارگروه استانی نیز به نتیجه نرسید، ستاد ملی رفع موانع تولید باید به صورت جدیتری به مسایل بنگاه مشکلدار رسیدگی و در راستای حل و فصل مشکلات مرتبط با تولید و رفع موانع آن اقدام کند.