محمدحسن زدا:
مصالح ایجاب میکند بیمه کامیونداران برقرار باشد
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به رد کلیات طرح «حداکثر استفاده از توان تولیدی» گفت: رد کلیات این طرح اقدام خوبی بود اما در کار نمایندگان مجلس ماندهایم.
محمدحسن زدا (معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی) در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، اظهار داشت: رد کلیات طرح «حداکثر استفاده از توان تولیدی» در صحن مجلس شورای اسلامی اقدام خوبی بود اما در کار نمایندگان مجلس ماندهایم؛ چراکه طرحی که دو فوریت آن تصویب شد و بعد از لحاظ ضرورت بررسی با رای نمایندگان از ردیف ۱۶ به ردیف ۱ آمد؛ به یک باره کلیاتش توسط همین نمایندهها رد شد.
وی افزود: اگر تا این میزان موضوع حساس بود که آن را دو فوریتی و ردیف برررسی آن را اولویتدار کنند، چرا آمدند و کلیات آن را رد کردند؟! منتظر هستیم تا ببینیم اقدام بعدی مجلس چیست تا بتوانیم کمک کنیم.
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی درباره ارائه خدمات بیمهای سازمان تامیناجتماعی به رانندگان و کامیونداران، گفت: سازمان تامیناجتماعی خدمات ارائه شده به رانندگان و کامیونداران را هیچ کاهشی نداده است و کماکان به آنها یارانه را تخصیص میدهیم اما تا ابد نمیتوانیم بیمه صلواتی داشته باشیم و قطعا سازمان برنامه و بودجه باید سهم خود را پرداخت کند؛ چراکه آن را در قانون هدفمندی یارانهها پیش بینی کرده است.
زدا افزود: براساس بند (ت) ماده ۷ قانون برنامه ششم توسعه، کار تامین اجتماعی در برقراری بیمه رانندگان خلاف است اما از یک طرف مصالح اجتماعی ایجاب میکند که بیمه کامیونداران و رانندگان برقرار باشد.
وی در ادامه با اشاره به تبصره ماده ۸۲ قانون برنامه ششم توسعه، گفت: در این تبصره آمده است که رانندگان با ۲۵ سال سابقه بیمهپردازی در ماشینهای سنگینی و ۵۵ سال سن میتوانند بازنشسته شوند اما چون خط قرمز سازمان تامین اجتماعی ۳۰ سال سابقه بیمهپردازی است، سازمان برنامه و بودجه باید هزینه کاهش ۵ سال سابقه بیمهپردازی رانندگان را به سازمان تامیناجتماعی پرداخت کند.
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی گفت: ما در این مورد با سازمان برنامه و بودجه مکاتبه کردهایم جوابی آمد و بعد در نامه دوم بار دیگر اهمیت موضوع را برای آنها شرح دادیم. با مقامهای شورای عالی امنیت ملی هم این مسئله را مطرح کردهایم و گفتند که به این مشکل رسیدگی میکنیم.