خبرگزاری کار ایران

سرپرست معاونت فرهنگی- اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

رویکردهای مطالعاتی اعتیاد در جامعه کار و تولید باید خانواده محور و توانمندساز باشد

رویکردهای مطالعاتی اعتیاد در جامعه کار و تولید باید خانواده محور و توانمندساز باشد
کد خبر : ۵۷۰۸۰۰

سرپرست معاونت فرهنگی- اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: رویکردهای مطالعاتی برای مطالعه در زمینه اعتیاد در جامعه کار و تولید باید خانواده محور و توانمند ساز باشد.

به گزارش ایلنا، در اولین روز از هفته پژوهش، نشست تخصصی «طرح برآورد شیوع اعتیاد و استقرار مداخلات پیشگیری در جامعه کار و تولید» با حضور ابراهیم صادقی فر سرپرست معاونت فرهنگی- اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محققین و پژوهشگران این طرح در محل این وزارتخانه برگزار شد.

در این نشست صادقی فر با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد شکاف بین تحقیق به عمل، نود به ده است، گفت: این بدین معناست که از هر صد تحقیقی که انجام می‌شود به ۱۰ مورد عمل می‌شود.

وی تاکید کرد: این در حالیست که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلاش بر این بوده که تحقیقات مبتنی بر عمل باشد و کار پژوهشی با اجرا همراه باشد و آنچه بررسی شده است به بوته عمل گذاشته شود.

وی در این زمینه به تحقیق «دیده‌بان جهانی کارآفرینی» که موسسه کار و تامین اجتماعی انجام داده است، اشاره کرد و گفت: این موسسه برای این تحقیق که به رابطه بین صنعت و دانشگاه می‌پردازد جایزه‌ای جهانی دریافت کرده است.

سرپرست معاونت فرهنگی_ اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تحقیقات نشان می‌دهد در بحث آسیب‌های اجتماعی جامعه کار و تولید ۵۰ تا ۶۰ درصد مولفه‌های سلامت مرتبط با مولفه‌های اجتماعی است، تصریح کرد: این نشان می‌دهد که باید به صورت دقیق‌تر و جدی‌تر در خصوص مولفه‌ها و پدیده‌های اجتماعی تحقیق کنیم و در این راستا ما رویکرد‌های خانواده محور و توانمند ساز را بیشتر مورد توجه قرار دادیم.

وی گفت: در «طرح برآورد شیوع اعتیاد و استقرار مداخلات پیشگیری در جامعه کار و تولید» کارهای خوبی در زمینه پیشگیری و درمان انجام شده است و بر اساس تفاهم نامه‌ای که با سازمان فنی و حرفه‌ای داشتیم بسیاری از بهبود یافته‌ها را تحت آموزش فنی و حرفه‌ای قرار دادیم و همچنین در بحث درمان بسیاری از آن‌ها تحت پوشش طرح بیمه سلامت رفتند.

صادقی‌فر در خصوص اشتغال بهبود یافتگان گفت: در این زمینه نیز معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال «بسته حمایت اشتغال» را طراحی و این بسته را به سازمان‌های مختلف ارجاع داده است.

وی خاطر نشان کرد: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که ما باید مداخلات پیشگیری خود را داخل کارگاه انجام دهیم.

صادقی‌فر در پایان تصریح کرد: طرح «ارزیابی سیمای سلامت روان» نیز در جامعه کار و تولید انجام شده است و در این زمینه برنامه‌هایی برای پیشگیری نیز طراحی شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز