خبرگزاری کار ایران

روز گذشته صورت گرفت؛

تجمع کارگران دستمال کاغذی نرمه در اعتراض به تعطیلی کارخانه/تعدیل کارگران قراردادی

تجمع کارگران دستمال کاغذی نرمه در اعتراض به تعطیلی کارخانه/تعدیل کارگران قراردادی
کد خبر : ۵۲۹۵۸۵

حدود ۳۰ نفر از کارگران کارخانه نوظهور تولید کننده دستمال کاغذی نرمه روز گذشته از ساعت ۹ صبح تا حوالی ساعت ۱۸ در محوطه کارخانه تجمع کردند. اعتراض آنان به اخراج کارگران قراردادی، تعطیلی کارخانه، پرداخت نشدن ۸ ماه مزد و عدم واریز حق بیمه‌ها بازمی‌گردد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حدود ۳۰ نفر از کارگران کارخانه نوظهور تولید کننده دستمال کاغذی نرمه روز گذشته (سه شنبه/۶ شهریور) از ساعت ۹ صبح تا حوالی ساعت ۱۸ در محوطه کارخانه تجمع کردند. اعتراض آنان به تعطیلی کارخانه، پرداخت نشدن ۸ ماه مزد و عدم واریز حق بیمه‌ها بازمی‌گردد.

جمعی از این کارگران در تماس با ایلنا گفتند که کارخانه نوظهور از ۱ مرداد توسط مدیریت کارخانه تعطیل اعلام شده است اما هنوز این موضوع مورد موافقت مقام‌های مسئول قرار نگرفته است.

از سویی در حدود ۱۵ نفر از کارگران قراردادی کارخانه نوظهور مرداد ماه امسال تعدیل شدند. به صورت کلی کارگران تعدیل شده کارخانه نوظهور و کارگران باقی مانده در کارخانه که در حدود ۱۸ نفر هستند، ۸ ماه معوقات مزدی دارند که ۵  ماه از آن مربوط به سال ۹۵ (فرودین تا مرداد) است.

از طرفی حدود سه ماه از حق بیمه‌های کارگران کارخانه نوظهور به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز نشده است که این مسئله در تجمع روز گذشته مورد اعتراض کارگران قرار گرفت.

از کارگران باقی مانده در کارخانه در حدود ۳ نفر قراردادی و الباقی رسمی هستند که در بخش‌های نگهبانی و انبار کارخانه کار می‌کنند.

کارگران باقی مانده کارخانه نوظهور بیشتر از بیست سال سابقه کار دارند و تعداد انگشت شماری از آنها باید با استفاده از قانون سختی زیان آور، زودتر از موعد بازنشست شوند اما با تعطیلی کارخانه هم اکنون اموال کارخانه نوظهور به منظور پرداخت طلب‌هایش توقیف شده است و دادسرای شهید مطهری مسئول رسیدگی به شکایات طلبکاران این کارخانه است.

کارخانه نوظهوری در سال ۹۲ در حدود ۲۴۰ کارگر داشت که به تدریج تعداد کارگران آن کاهش یافت و حالا تنها ۱۸ کارگر در این کارخانه باقی مانده است.

سال گذشته یک جلسه با حضور مسئولان سازمان تامین اجتماعی و اداره کار در کارخانه نوظهور برگزار شد تا با در نظر گرفتن بخشودگی های بیمه‌ای و تخصیص وام کم بهره بخشی از مشکلات کارخانه برطرف شود اما با این وجود مشکلات کارخانه نوظهور به مرور تشدید شد و حالا کار به تعطیلی کارخانه رسیده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز