معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:
رویکرد تحولی وزارت کار در راستای ارتقای نشاط جامعه کارگری
نشست بررسی برنامههای تحولی حوزه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ۱۴۰۲ و بررسی برنامههای سال گذشته اداراتکل استانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
به گزارش ایلنا، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به دغدغه فراگیری برنامههای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برای تمامی جامعه کار و تولید افزود: در این راستا بایستی نگاه ویژهای به کارفرمایان، تشکلها و کنشگران فعال این عرصه داشت.
نشست بررسی برنامههای تحولی حوزه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ۱۴۰۲ و بررسی برنامههای سال گذشته اداراتکل استانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور محمد چکشیان (معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار)، جمعی از مدیران و رؤسای معاونت، سرپرست فدراسیون ورزش کارگری، مدیرانکل و مدیران اجتماعی استانها و مشاوران معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
چکشیان در این نشست با اشاره به دغدغه این وزارتخانه در فراگیری حداکثری برنامههای حوزه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برای جامعه ۱۵ میلیونی کار و تولید اظهار داشت: در این راستا بایستی در حوزه توجه به استفاده از ظرفیتهای اصناف و کارفرمایان بازنگری صورت بپذیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه کارفرمایان از سه منظر تکالیف قانونی، وظایف اخلاقی یا همان مسئولیت اجتماعی و بهرهوری اقتضا میکند در حوزه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ورود جدی داشته باشند، افزود: در حال طراحی یک مدل بر مبنای فعالکردن حلقههای میانی هستیم تا با استفاده از آن کنشگران مردمی و تشکلهای فعال در حوزه فرهنگی اجتماعی را به کارفرمایان اتصال بدهیم و بهعنوان حلقه میانی عمل کنیم.
وی با اشاره به اقدامات ستاد نهضت ملّی ارتقای فرهنگ کار گفت: خوشبختانه بعد از دو سال فعالیت مستمر ستاد، فرهنگ کار تبدیل به گفتمان مسئولین کشور شده و اکنون تلاش این ستاد تبدیل فرهنگ کار به گفتمان عموم جامعه است.
چکشیان بیان کرد: اکنون علاوه بر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که فرهنگ کار را جزو اولویتهای شواری معاونت این وزراتخانه قرار دادهاند؛ با تدبیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرهنگ کار در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار گرفت.
معاون وزیر کار افزود: دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز دغدغه ارتقای فرهنگ کار در جامعه را دارند و در همین راستا یک میز تخصصی را به حوزه فرهنگ کار در این شورا اختصاص دادهاند.
وی با ارزیابی عملکرد فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی یکساله استانها و تعیین ۵ استان برتر هر حوزه گفت: ارزیابی استانها بایستی با در نظر گرفتن شاخص میزان عملکرد مبتنی بر امکانات هر استان در نظر گرفته شود تا ارزیابی دقیقی باشد بنابراین در برنامه این معاونت است تا با نگاه به عملکرد مبتنی بر امکانات، رتبه هر استان از ۱ تا ۳۰ مشخص شود.
در این نشست همچنین مدیرانکل استانی به بیان دغدغهها و الزامات لازم در ستادهای استانی برای اجرای برنامهها پرداختند.