خبرگزاری کار ایران

در مجمع عمومی کنفرانس بین‌المللی کار مطرح شد؛

وزیر کار: دستاوردهای جهانی در عدالت و برابری اجتماعی شکننده است

وزیر کار: دستاوردهای جهانی در عدالت و برابری اجتماعی شکننده است
کد خبر : ۱۲۴۰۲۷۴

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر ضرورت بازطراحی نظام نمایندگی دولت‌ها در امور تصمیم‌گیری سازمان بین‌المللی کار (ILO)، گفت: اثربخشی الگوی کنونی سه‌جانبه‌گرایی در سازمان به عنوان وجه ممیزه تاریخی آن، از ناحیه عدم بازنمایی منافع و اولویت‌های همه دولت‌های عضو در مخاطره است.

به گزارش ایلنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،  حجت‌الله عبدالملکی در سخنرانی آنلاین مجمع عمومی یکصد و دهمین کنفرانس بین‌المللی کار، با بیان اینکه جهانِ کار امروز نامطمئن‌تر، نابرابرتر و ناعادلانه تر از دو سال قبل است، اظهار داشت: امروز می‌دانیم که تحولات تکنولوژیک به یک اندازه بازار کار همه کشورها را منتفع و برخوردار نمی‌کند و شکاف دیجیتال چه در درون و چه در بین کشورها رو به گسترش است.

وی افزود: امروز ما می‌دانیم که یک‌جانبه‌گرایی نه یک ادعا بلکه مخاطره‌ای بسیار جدی‌تر از آن‌ چیزی است که می‌پنداشتیم و حتی وقتی سخن از حفظ سلامت و جان مردم با واکسن است، مهارناپذیر است.

عبدالملکی با تأکید بر اینکه دستاوردهای جهانی ما در عدالت و برابری اجتماعی شکننده و ناپایدارند، گفت: امروز دیگر می‌دانیم که نه فقط ساختن آینده بهتر از گذشته دشوار شده است، بلکه بازسازی بهتر گذشته نیز به مخاطره افتاده است.

رئیس شورای عالی کار اظهار داشت: نکته اول اولویت بازسازی دستور کار تاریخی سازمان پیرامون عدالت اجتماعی از طریق انتشار گزارش سالانه و جهانی نابرابری‌ها در دنیای کار به عنوان مبنایی برای تشریک مساعی نهادهای بین‌المللی است.

وی با بیان اینکه نکته دوم ضرورت بازطراحی نظام نمایندگی دولت‌ها در امور تصمیم گیری سازمان در قالب گروه‌های منطقه‌ای و جغرافیایی است، گفت: اثربخشی الگوی کنونی سه‌جانبه‌گرایی در سازمان به عنوان وجه ممیزه تاریخی آن، از ناحیه عدم بازنمایی منافع و اولویت‌های همه دولت‌های عضو در مخاطره است.

عبدالملکی بازنمایی راستین نیروی کار در کشورهای متفاوت و مناطق مختلف جهان را ضامن سه‌جانبه‌گرایی راستین و اثربخشی اقدامات مبتنی بر آن برای مدیریت چالش‌های پیش روی دنیای کار در آینده دانست و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در دو سال اخیر در عین رویارویی با آثار شدید اقتصادی ناشی از همه‌گیری کرونا بر کسب و کارها و بازار کار خود، همزمان تحت شدیدترین نظام تحریم‌های قهری یک‌جانبه و ظالمانه ایالات متحده آمریکا نیز قرار داشته است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مراحل پایانی فرآیند قانونی تصویب الحاق جمهوری اسلامی ایران به مقاوله‌نامه ۱۵۵ و اصلاحات ۱۹۸۶ اساس‌نامه سازمان بین‌المللی کار در حال سپری‌شدن است و طی ماه‌های آینده اعلام خواهد شد.

وی افزود: وضعیت کارگران و کارفرمایان در سرزمین‌های اشغالی مطابق گزارش مدیرکل، نگران‌کننده و نیازمند توجه و اهتمام جدی است و ضمن تشکر از اقدامات سازمان بین‌المللی کار، خواستار تدابیر جدی‌تر برای تضمین دسترسی به زندگی و کار شایسته در این مناطق هستم.

عبدالملکی در پایان ابراز امیدواری کرد در فصل جدید فعالیت سازمان تحت مدیریت آقای «ژیلبرت هونگبو» شاهد یک سازمان بین‌المللی، چابک‌تر، دمکراتیک‌تر و اثربخش‌تر باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز