درخواست کارگران چادرملو از محسنی اژهای/ پیگیر پرونده بیمهای ما باشید
کارگران واحد ترانسپورت سنگین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از رئیس قوه قضاییه میخواهند که برای صدور رای عادلانه به این پرونده ورود کند. از طرفی، آنها نگران طولانی شدن فرایندهای حقوقی پرونده در دیوان عدالت اداری هستند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگران واحد ترانسپورت سنگین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، امروز (سه شنبه/۱۹ بهمن) مقابل ساختمان قوه قضاییه در خیابان پاستور تهران تجمع کردند.
این کارگران به صدور رد درخواست قاضی شعبه ۶۸ دیوان عدالت اداری روی لایحه وکلای خود، اعتراض دارند. به دنبال رد درخواست از سوی قاضی، کارگران نگران پرداخت نشدن دستمزد و مزایای ۱۰ ماه گذشته خود هستند.
این کارگران که تعدادشان ۴۵ نفر است، با طرح دعوی علیه کارفرما، خواستار حذف شرکت پیمانکاری و عقد قرارداد مستقیم شده بودند.
با شکایت آنها به اداره کار هیاتهای بدوی و تجدید نظر، آرایی را به نفع آنها صادر کردند؛ تا کارفرما به جای پیمانکار قرارداد منعقد کند اما روی رای تجدید نظر، شکایت قرار گرفت و به دیوان عدالت اداری ارائه شد.
کارگران انتظار دارند که با توجه به آرای مرجع تخصصی روابط کار، یعنی «اداره کار» قاضی قهرمانی، رئیس شعبه ۶۸ دیوان، دستور موقت خود را تعلیق کند تا آنها به دستمزد و مزایای خود دست یابند.
کارگران در تجمع امروز به موضوع تاثیر رای دیوان بر اشتغال آنها اشاره کرده و از غلامحسین محسنی اژهای خواستهاند که از آنها برای رسیدگی قضایی حمایت کند.
کارگران همچنین میگویند که کارفرما به استناد فیشهای حقوقی و اسناد بیمه تامین اجتماعی به قاضی دیوان اعلام کرده که پرداختیهای خود را انجام داده است اما آنها تمامی وجوهی که از سوی پیمانکار شرکت تعاونی مصرف به حسابهایشان واریز شده را مسترد کردهاند.
آنها در همین حال میگویند که اسناد بیمهای که کارفرما به دیوان ارائه کرده قابل استناد نیست؛ چراکه مدیر مجتمع به تامین اجتماعی اردکان در خرداد ماه نامه نوشت و اعلام کرد قرارداد با پیمانکار در شرف تمدید است و اینگونه بیمه فروردین ماه را برای خود کارسازی کرد و در تیرماه هم به همین شیوه بیمه اردیبهشت ماه را کارسازی کرده بود.
به گفته کارگران، ورود جدی کارفرما به پس از شکایت آنها به اداره کار برمیگردد؛ در حالی که آنها منتظر صحه گذاشتن کارفرما بر رای اداره کار و کنار گذاشتن پیمانکار بودند.
کارگران از رئیس قوه قضاییه میخواهند که برای صدور رای عادلانه به این پرونده ورود کند. از طرفی، آنها نگران طولانی شدن فرایندهای حقوقی پرونده در دیوان عدالت اداری هستند؛ چراکه روال رسیدگیهای دیوان و ارسال پرونده از بدوی به تجدید نظر ماهها زمان میبرد.
این در شرایطی است که بیمه این کارگران با مشکل تمدید نشدن مواجه است. به گفتهی کارگران، برخی از آنها در خانوادههای خود بیمار دارند و به برقراری فوری بیمه خود نیاز دارند.