خبرگزاری کار ایران

شیوه‌نامه سازمان بین‌الملی کار برای کاهش آسیب‌های روحی و روانی کارگران

شیوه‌نامه سازمان بین‌الملی کار برای کاهش آسیب‌های روحی و روانی کارگران
کد خبر : ۱۱۴۲۸۵۸

سازمان بین‌المللی کار، شیوه‌نامه‌ای برای جلوگیری از آسیب‌های روحی و روانی نیروهای انسانی در دوران پاندمی کرونا منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از سازمان بین‌المللی کار، شرایط نیروی انسانی شاغل در دوران پاندمی کرونا به صورت قابل‌توجهی تغییر کرده است. این تغییر، چالش‌های روانی فراوانی برای کارگران به ارمغان آورده که سلامت آنها و خانواده‌هایشان را تهدید می‌کند.

گسترش ویروس مرگبار کرونا در سطح جهان سبب شده تا میزان بیماری‌های روحی و روانی شغلی در میان نیروی انسانی در سطح جهان روندی صعودی داشته باشد و کارگران زیادی را در دام خود بیندازد. استرس شغلی، گریبان بسیاری از کارگران جهان را در دست گرفته و آنها را با چالش‌های متعددی روبرو کرده است.

«مانا آزی» از کارشناسان ایمنی و بهداشت شغلی سازمان بین‌الملی کار درباره شرایط فعلی حاکم بر کارگاه‌ها اظهار می‌کند: آن دسته از نیروی انسانی که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا یا بخش فوریت‌های پزشکی اشتغال دارند، آسیب‌های فراوانی را متحمل شده‌اند. همچنین تمامی کارگران شاغل در کارگاه‌های تولیدکننده کالاهای ضروری با شرایط بسیار نامساعدی روبرو هستند.

به گفته این کارشناس، ساعات کاری شاغلان بخش درمان در دوران پاندمی کووید19 سیری صعودی داشت؛ به همین دلیل، این گروه شغلی در روابط خود با اعضای خانواده‌ها و دوستانشان با مشکل روبرو هستند. این گروه شغلی همچنین در معرض آسیب‌های جسمانی قرار دارند.

این تنها مشکل نیروی انسانی نیست؛ تعداد بیکاران روز به روز افزایش می‌یابد و این روند همچنان ادامه دارد. میلیون‌ها نفر نگران از دست دادن موقعیت شغلی خود هستند و از پیوستن به جمعیت بیکار احساس نگرانی می‌کنند.

کارگران با آینده‌ای مبهم روبرو هستد و از آینده شغلی خود احساس نگرانی می‌کنند. سازمان بین‌المللی کار شیوه نامه‌ای برای کنترل آسیب‌های جسمانی و روحی در دوران کرونا منتشر کرده تا تاثیر آن بر کارگران را به کمترین میزان خود برساند.

اگر شرایط محیطی کارگاه‌ها  مناسب شرایط کنونی نباشد، فشارهای کاری می‌تواند به افسردگی شدید و آسیب‌های روحی جبران‌ناپذیر تبدیل شود. مهم و ضروری است تا درباره آسیب‌های روحی کارگران سخن گفته شود تا آنها و خانواده‌هایشان کمترین آسیب را ببینند. اجرای دقیق این شیوه‌نامه به همکاری دولت‌ها و کارفرمایان نیاز دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز