در گفتوگو با ایلنا مطرح شد؛
تلاش فعالان معدنی برای زیر سوال بردن تواناییِ هپکو/ از رانت واردات چشم بپوشید تا تولید وطنی رونق بگیرد!
ابوالفضل رنجبر میگوید: توانایی هپکو را حداقل با سفارش ساخت ۵ عدد دامپتراک امتحان کنند تا مشخص شود که آیا درصورت حمایت واقعی نیازی به خروج ارز از کشور هست یا نه؟!
به گزارش خبرنگار ایلنا، یکی از رسانههای معدنی در گزارشی به آنچه بیتوجهی به بخش معادن کشور نامیده، اعتراض کرده و مدعی شده به خاطر منافع هپکو، از واردات ماشینآلات معدنی جلوگیری و در حق معادن کشور اجحاف شده است.
ابوالفضل رنجبر (نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو) در این رابطه به ایلنا میگوید: اینها اگر دلسوز معادن هستند، با نام و نشان از منع واردات ماشینآلات انتقاد میکردند؛ اما نکاتی در این گفتگوها جالب است؛ یکی اینکه ادعا میکنند که چرا در سال رونق تولید باید واردات ماشینالات معادن با مشکل مواجه باشد؛ جای تاسف دارد؛ خودشان اعلام میکنند استارت تولید این ماشینآلات در خارج کشور، هشت ماه پیش زده شده، اما چرا این پول و ارزی که به خارج کشور انتقال دادهاند تا این دستگاهها را خریداری کنند در هپکو خرج نشده است؛ یکسال است مدام فریاد میزنیم هپکو توان ساخت ماشینآلات معدنی و دامپتراک را دارد!
او ادامه میدهد: متاسفانه بخشی از معدنیها اصلاً از تولید داخلی استقبال نمیکنند و حاضر نیستند حداقل بخشی از پیشپرداخت را به این مجموعه بپردازند تا روند تولید کلید بخورد. تولید در داخل نیز هفت یا هشت ماه زمان میبرد اما از خروج ارز جلوگیری میشود و بخش معادن باید از تولید داخل و هپکو حمایت کنند.
رنجبر ابراز امیدواری میکند که با حمایتهایی که صورت میگیرد، هپکو به روزهای اوج خود بازگردد و دامپتراکهای عظیم توسط این مجموعه تولید شود تا به این وسیله به تولید وطنی خدمت شود.
به گفته وی، رانت واردات آنچنان زیاد است که برخی در بخش معادن، حاضر نیستند از این سودها به نفع تولید داخل چشم بپوشند و با سودجویی خود، مجموعهی به این عظمت را به پرتگاه سقوط هدایت میکنند.
او تاکید میکند: این تبلیغات رسانهای و جلسات مختلفی که برگزار میکنند، تماماً در جهت تخریب مجموعهی هپکو است؛ مدام توانایی این شرکت برای ساخت ماشینآلات را زیر سوال میبرند و این در حالیست که مجموعهی هپکو قبل از دست به دست شدن و از رونق افتادن، در سال ۸۴ دامپتراک تولید کرده و توانایی خود را به اثبات رسانده است.
رنجبر فعالان معادن را دعوت میکند که توانایی هپکو را امتحان کنند؛ حداقل با سفارش ساخت ۵ عدد دامپتراک تا مشخص شود که آیا اگر حمایت واقعی صورت بگیرد، دیگر هیچ نیازی به خروج ارز از کشور هست؟!