تجمع پذیرفتهنشدگان آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی مقابل مجلس/ آزمون استخدامی را حذف کنید
جمعی از آموزشیاران نهضت سوادآموزی که در آزمون ۲۰ تیر پذیرفته نشدهاند، صبح امروز (یکشنبه ۲۱ دی ماه) با سفر به تهران برای چندمین بار مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی حاضر شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، صبح امروز گروهی از پذیرفتهنشدگان آزمون استخدامی آموزشیاران و آموزشدهندگان نهضت سوادآموزی با حضور مقابل ساختمان مجلس برای چندمین بار خواستار رسیدگی به وضعیت شغلی خود شدند.
این گروه از کارکنان که از نقاط مختلف کشور برای پیگیری وضعیت شغلی خود عازم تهران شدهاند، میگویند: حدود ۶ هزار نفر هستیم که پس از ۱۰ تا ۱۵ سال فعالیت شغلی در نقاط محروم کشور به عنوان آموزشیار و آموزشدهنده نهضت سوادآموزی، بعد از پذیرش نشدن در آزمون استخدامی بیستم تیر ماه شغلمان را از دست دادهایم و در عین حال سازمان آموزش و پرورش به عنوان متولی ما نهضتیها ملاک ادامه فعالیت ما را قبولی در آزمون اعلام کرده است.
یکی از این آموزشیاران با ناعادلانه خواندن آزمون آموزشیاران نهضت سوادآموزی و مقایسه با نیروهای حقالتدریس پیش دبستانی و سرباز معلمان، گفت: این در حالیست که بعد از تجمعات مختلف مقابل ساختمان مجلس و پیگیری اعضای کمسیون آموزش در نهایت طرح جذب شش هزار نفر نهضتی پذیرفته نشده را در صحن علنی مجلس مطرح و پیگیری کردند که در نهایت با طرح (حذف آزمون برای همه مشمولین وزرات آموزش و پرورش قبل از سال ۹۲) نوشته شده علی علیزاده، نماینده مردم مراغه و عجبشیر، این طرح با موافقت۱۷۵ نماینده رای آورد.
به گفته وی؛ مشکل آنجاست که متاسفانه علارغم تایید این مصوبه که خشنودی ۶ هزار آموزش یار نهضت را بعد از سالها سختی به همراه داشت اخیرا (هفتم دی ما) اعضای کمسیون آموزش با نادیده گرفتن مصوبهای مذکور مجددا تصمیم به بررسی آن در صحن گرفتهاند.
او گفت: همه گروههای آموزشی کشور بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان شدند؛ اما برای آموزشیاران چنین شرایطی به وجود نیامد و برای ادامه فعالیت؛ همه آنها را وادار به برگزاری آزمون کردند. این تبعیض محسوب میشود. از یک نهضتی بعد از ۱۴ تا ۱۵ سال خدمت چرا باید الان آزمون استخدامی گرفته شود؟ چرا از بدو شروع به کارمان از ما آزمون نگرفتند تا امروز در شرایط فعلی اقتصادی کشور، مشکلاتمان با از دست دادن شغل چندبرابر نشود؟
او تاکید کرد: در بدو شروع به کارمان به ما گفته بودند پس از ۲ سال کار در نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش استخدام میشویم اما حالا بعد از ۱۴ سال پشت سد آزمون جا ماندهایم.
او با ناعادلانه خواندن آزمون آموزشیاران نهضت سوادآموزی با مقایسه خود با نیروهای حقالتدریس پیش دبستانی، افزود: آنها بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان شدند؛ اما برای آموزشیاران چنین شرایطی به وجود نیامد؛ این تبعیض محسوب میشود. این در حالی است که قرار بود پس از ۲ سال کار، در وزارت آموزش و پرورش استخدام شویم اما حالا پشت سد آزمون ماندهایم.
این آموزشدهنده نهضت در ادامه با بیان اینکه نباید در مورد آموزشدهندگان تبعیض روا بدارند، افزود: آموزشدهندگان نهضت سالها با کمترین دستمزد در مناطق دورافتاده و روستایی کشور کار کردهاند و استحقاق توجه بیشتر را دارند.
وی در خاتمه تصریح کرد: باتوجه به موارد یاد شده فوق از نمایندههای مجلس یازدهم که شعار انقلابی بودن سرمیدهند خواهشمندیم طرحی را مصوب کنند تا نیروهای نهضتی نیز همانند سایر گروهها بدون آزمون شرایط استخدام داشته باشند و عدالت برای همه نیروها بهطور یکسان اجرا شود.