خبرگزاری کار ایران

گزارشی از مرگ پرستاران جهان؛

۱۵۰۰ پرستار در ۴۴ کشور جان خود را در اثر کووید-۱۹ از دست دادند

۱۵۰۰ پرستار در ۴۴ کشور جان خود را در اثر کووید-۱۹ از دست دادند
کد خبر : ۱۰۰۲۸۶۴

سازمان نظام پرستاری ایران گزارشی از مرگ ومیر پرستاران در اثر کرونا منتشر کرده است؛ براساس این گزارش، ۱۵۰۰ پرستار در ۴۴ کشور جان خود را در اثر کووید-۱۹ از دست دادند و احتمالا مرگ و میر کادر درمان به ۲۰۰۰۰ نفر هم برسد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سازمان نظام پرستاری ایران گزارشی از مرگ و میر پرستاران در کشورهای جهان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا منتشر کرده است.

براساس این گزارش که براساس داده‌ها و گزارشات ICN منتشر شده، تا ماه آگوست، حدود ۱۵۰۰ نفر از پرستاران در سراسر جهان جان خود را از دست داده‌اند. (۱۰۹۷ نفر) این آمار فقط مربوط به ۴۴ کشور از ۱۹۵ کشور جهان است.

مطالعات ICN نشان می‌دهند که ۱۰ ٪ همه‌ی مرگ و میر‌ها در جهان مربوط به کادر درمان و بهداشت است. تا هفته‌ی اول آبان بیش از ۴۳ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا شده‌اند که ۲.۶ ٪ میزان مرگ ومیر خواهد بود.

در صورتی که میزان مرگ و میر میان ۴ میلیون مبتلای کادر درمان فقط ۰.۵٪ باشد، حدود ۲۰۰۰۰ نفر جان خود را در اثر کووید ۱۹ از دست خواهند داد.

در طول کنفرانس مجازی نایتینگل ۲۰۲۰، هاوارد کاتن (مدیر ارشد اجرائی شورای بین‌المللی پرستاران) گفت: «این واقعیت که تعداد پرستاران جان باخته در کرونا با تعداد پرستاران کشته شده در جنگ جهانی اول برابری می‌کند باعث تعجب است. از می‌۲۰۲۰ ما بر جمع‌آوری استاندارد و سیستماتیک داده‌های مرتبط با ابتلا و مرگ تاکید نموده‌ایم و اینکه تاکنون به این امر مهم دست نیافته‌ایم، یک مشکل اساسی است.»

مدیر ارشد اجرائی شورای بین‌المللی پرستاران افزود: «۲۰۲۰ سال جهانی پرستاران و ماما‌ها و دویستمین سالگرد تولد فلورانس نایتینگل است. اگر خود نایتینگل زنده بود، مطمئنم که از کمبود‌های داده‌ها و اطلاعات مذکور، ناراحت و خشمگین می‌شد.»

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «در طول جنگ کریمه، نایتینگل نشان داد که چگونه می‌توان با استفاده از داده‌ها و تحلیل آن‌ها درک خودمان را از خطرات تهدید کننده‌ی سلامت، ارتقا امور بالینی و نجات جان‌ها افزایش دهیم. اگر او امروز زنده بود حتما درباره‌ی حفاظت از پرستاران به رهبران جهان گوشزد می‌کرد. تفاوت زیادی میان سخنرانی گرم و اقدامات قابل انجام است.»

کاتن پس از اجلاس بیان کرد که جهان هم اکنون بیش از گذشته به هم متصل است و دولت‌ها نیازمند درک این موضوع هستند.

او همچنین گفت: «من به شدت معتقدم که چالش‌های پیش رو، درس‌های آموخته شده و راه حل‌های موجود هیچ وفت مانند امروز همگانی نشده است. برای مثال، تجهیزات محافظت فردی نیازمند کار دولت‌ها در کنار یکدیگر است و در صورت وجود واکسن، یک همکاری همه جانبه لازم است تا آن را به تمام افراد برسانیم.»

مدیر ارشد اجرائی شورای بین‌المللی پرستاران گفت: «پرستاران در رویدادهای پس از کووید نیز سهم به‌سزایی ایفا خواهند کرد. داده‌ها و تجربه‌ی ما نشان می‌دهند که ما صدایی قدرتمند داریم که می‌توانیم از آن برای اثرگذاری در نظام سلامت آینده استفاده کنیم.»

او افزود: ما در حال با این پاندمی مواجه شدیم که ۶ میلیون پرستار کم داشتیم، سرمایه‌گذاری مناسب انجام نشده بود و پاسخ آهسته‌ی برخی دولت‌ها بر این موضوع افزود. این یک درس بسیار ارزنده است که ما هرگز نباید نظام بهداشت و درمان را دست‌کم بگیریم. پرستاران از عدم آمادگی مناسب و عدم حمایت رضایت ندارند؛ ما باید از بیانات گرم به سمت اقدامات واقعی برویم زیرا هیچیک ما سازگار نمی‌شویم و خسارات اقتصادی را جبران نمی‌کنیم مگر آنکه پرستاران و کادر درمان را تقویت کنیم تا از همه‌ی ما مراقبت کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز